Bestil på hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside

Bedste curling festival

Vi gør klar på kontoret til at sende Jeppe af sted på festival i næste uge. Men der var så meget ballade sidste år, hvor der ikke var helt styr på standarden til alle curlingbørnene. Så her kommer en hjælpende hånd til Jeppes mor - og alle andre mødre, som sender deres sønner på festival for første gang.

Sørg for dit barns overlevelse

Her kommer 7 hacks til at give dit barn den bedste curling-oplevelse på sommerens festivaler.

  1. Hjælp dit barn til bedre scoringer.
  2. Udeluk ballademagere fra dit barns telt.  
  3. Sørg for rent vasketøj. 
  4. Gør det let for dit barn at samle op efter sig selv.
  5. Lav magnetiske navnelapper til dit barns ting.
  6. Lav et magnetisk skilt: "Hvis jeg bliver for fuld, så ring til min mor".
  7. Sørg for at dit barn ALTID har blødt toiletpapir ved hånden.

Sådan curler du på festivalen

1. Bedre scoringer

Intet er godt nok til din søn - men du har også brug for pauser en gang imellem. Så sørg for, at han kan finde en pige, som BÅDE lever op til dine krav og falder i din søns smag (i prioriteret rækkefølge, naturligvis). Han er jo langt væk hjemmefra, og det er ikke altid, at der er mobildækning, så du kan være med på Facetime til at godkende pigerne. Men det er der heldigvis råd for. Du skal blot stille dig i kø sammen med din søn, når han skal ind på festivalen, og så går du nogle runder og lægger en gummimagnet i lommen på alle de søde piger. Til sidst lægger du en magnet i lommen på din søn, og så er han klar til at score de GODKENDTE piger, som du vurderer har bedst potentiale som kommende svigerdatter. Så er der måske hellere ikke længe til, at du kan få titlen som både svigermor og farmor. Det er vigtigt, at du bruger gummimagneter, for de kan tåle slagene og går ikke i stykker ved hårdt sammenstød. Hans pæne tøj skal jo ikke ødelægges af knækkede magneter.

 

2. Udeluk ballademagere

Der er altid ballademagere til festivaler - typer, som du ikke ønsker, at din søn skal omgås. Men nu kan du sørge for, at de i det mindste ikke kommer ind i din søns telt. Sy blot nogle stærke magneter i teltåbningen. Så kan du enten selv komme forbi morgen og aften for at sørge for, at teltet lukkes ordentligt, og din skattebasse er i sikkerhed i teltet. Eller du kan give instrukser til en pålidelig, frivillig voksen på festivalpladsen, som sørger for at lukke din søn ind og ud. Vi kan her anbefale vores sy-i-magneter 18x2 mm., som du syer i ved teltets åbning udenpå teltet, så din søn ikke kan åbne teltet selv. 

 

3. Rent vasketøj

Har du det skidt ved tanken om, at du ikke kan vaske tøj for dit barn i en hel uge? Overbring nyvasket vasketøj og strøgne skjorter et par gange i løbet af ugen - du kan sagtens smide en pose over hegnet til festivalen. Og så giv din søn et par magnetkroge, som han kan sætte fast på en teltstang: så kan tøjet hænge fint på bøjler i teltet, og så dufter der næsten som derhjemme inde i teltet af vaskemiddel. 

 

4. Nem rengøring

Normalt er du der jo til at rende rundt og samle op efter dit barn, når han taber nøglerne eller ølkapsler. Men når han er på festival, må du sørge for, at han ikke skal anstrenge sig for meget for selv at kunne finde ud af at samle op efter sig. Lav en magnetisk opsamler med en stærk ringmagnet, en plasticflaske og en snor. Du skal jo alligevel give ham en flaske vand med i tasken for at sørge for, at han ikke dehydrerer, og så kan han jo passende genbruge flasken, så pigerne ikke er i tvivl om, at han har styr på sin grønne profil.

 

5. Navneskilte på alting

Det er vigtigt, at dit barn får alle sine ting med hjem igen, og du er der jo ikke til at sørge for at pakke sammen for ham, når først festivalen er igang. Men det er ikke alle ting, der er praktiske at skrive på eller sy mærker i. Lav i stedet nogle magnetiske navneskilte til alle hans ting med navn, adresse og telefonnummer i. Så er du sikker på, at eventuelle glemte sager kan komme hjem igen, uden din søn skal anstrenge sig for meget.

 

6. Bliv ringet op ved fuldskab

Vi ved, at du gerne vil være der for din søn, hvis nogle af hans venner lokker ham i uføre, så han bliver fuld. Sørg for, at du kan tale ham igennem sin brandert: sæt et skilt på ryggen af hans bluse med dit telefonnummer og en besked om, at du skal ringes op. Brug disse løbemagneter, så du ikke skal ødelægge hans tøj med huller fra sikkerhedsnåle, som han kan stikke sig på (Gud forbyde det!).

 

7. 4-lags toiletpapir ved hånden

Dit barn skal selvfølgelig have det gode 4-lags toiletpapir fra Lambi med sig. Det dur ikke med den billige 1-lags toiletpapir, som har en rigtig sandpapirsfølelse ELLER risikoen for, at der slet ikke er noget toiletpapir. Det vil ingen synes om, overhovedet. Og specielt ikke dit eget barn! Han er jo trods alt vant til en vis standard hjemmefra. Du skal derfor lægge en magnet i bukselommen på ham (samme slags magnet som han skal score de pæne piger med) og give ham en ekstra magnet med til at sætte udenpå posen med toiletpapir.. TADAA! Så er det nemt at tørre sig på en bløde og gode måde. 

 

For curlingbarnet

Sæt din mor fast med en 130 kg. magnet på køleskabet - og tag hende først ned, når festivalen er ovre.