Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Banko brikker med magnet

Banko brikker med magnet

Vidste du, at du kan gøre banko spil nemmere med magneter?

Man kan købe bankobrikker med metalsnor i, så de kan rykkes rundt med magnetpind. Men de er ofte ikke særligt gode. Vi har derfor et par forslag til både dig som spiller banko, og dig som driver en bankohal:

Spiller du banko?

Du kan lave dine egne bankobrikker med magnet med et magnetark. Se alle farvede magnetark her. Vores magnetark er fleksible og derfor nemme at klippe i med stor køkkensaks eller skære i med hobbykniv. Så kan du selv bestemme farven og størrelsen på dine brikker, og de er mere magnetiske end plastikbrikkerne med metalsnor i. Og så kan du skrive eller tegne på dem (måske et ekstra trick til held).

Du kan også vælge rigtige magneter, hvis du vil være sikker på, at brikkerne ikke flytter sig. Men det er ikke alle bankoplader, der er magnetiske i sig selv. Så hvis du tager en metalplade med og lægger dine lejede plader ovenpå, bliver dine bankoplader straks magnetiske, hvis blot du bruger stærke magneter. Vi kan anbefale Ludo magneterne, som også er nemme at flytte rundt på, og som ikke blokerer helt for tallene. Du kan også bruge lidt sjovere magneter, f.eks. krokodiller eller mariehøner, men det kræver, at bankopladerne ikke er bøjet, så magnetismen kan fange metalpladen nedenunder.

Eller du kan tage skridtet videre og bruge LEGO-figurer - de kan nemlig magnetiseres med disse 8x4x3 magneter. Og de passer ind i fødderne på figurerne. 1 magnet er rigeligt til banko - og 2 gør det muligt at bruge den til at hænge på tavlen derhjemme.

Hvis du driver en bankohal

Vidste du, at du kan få printet bankoplader direkte på magnetfolie? Det har flere fordele:

  1. De er magnetiske
  2. De kan genbruges
  3. De er fleksible og knækker ikke
  4. De kan nemmere stables
  5. De kan tørres af
  6. Brikkerne sidder bedre fast

Kontakt os gerne for at høre nærmere om mulighederne for magnetiske bankoplader.

Forslag til bankobrikker med magnet

Her finder du nogle af de produkter, vi har nævnt ovenfor: magneter, magnetark og metalplader:

Relaterede produkter - Banko brikker med magnet

Bingo eller Banko - hvad er forskellen?

Både bingo og banko går ud på at få "pladen fuld". Oprindeligt havde bingo 75 numre, og banko havde 90. Sådan er det egentlig også stadig de fleste steder. Men mange spillesteder har "banko-ficeret" deres bingospil, så de kalder deres 90-numre spil for bingo.

Vi er dog helt sikre på, at uanset om du råber BINGO eller BANKO, når du har rækken eller pladen fuld, så får du helt sikkert din præmie. Men vi kan ikke love dig, at inkarnerede bingo- eller bankospillere ikke kigger skævt til dig, hvis du råber det "forkerte" i hallen i forhold til det spil, der spilles den aften.