Bestil inden kl. 14 på hverdage - så sender vi din ordre samme dag

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside

Skal vi sælge din kunst?

Tak fordi du kigger forbi. Hvis du er her, så er det helt sikkert, fordi du laver noget kreativt, som du gerne vil have ud til folk. Og det kan vi hjælpe med, så længe det har noget med magneter at gøre.

I det følgende vil vi skelne mellem to typer af kreative produkter: fysiske produkter og printprodukter.

  • Et fysisk produkt kunne eksempelvis være en sød, strikket figur, hvor du sætter magneter i, så den kan hænge på køleskabet eller fra en metal-hyldeknægt.
  • Et printprodukt er datafiler med foto, tegning, maleri eller lignende, som vi kan printe ud på magnetark.

Krav til dit produkt

Vi har et par krav til dit produkt, før vi kan indgå en aftale om salg af din kunst på vores webshop:

1. Du skal kunne levere min. 20 stk. af hver slags

Vi er klar over, at det er håndværk, så alt behøver ikke være 100% ens, men det skal med god samvittighed kunne siges at være den samme model. Det er altid en vurdering, men lad os fokusere på at give kunderne det produkt, som de har bestilt og forventer at modtage.

2. Vi tager varerne i kommission

Kommision betyder, at når varen bliver solgt, så får du penge. Vi afregner med dig hver 2. måned. Hvis du er så heldig, at dine produkter bliver super populære og sælger støt gennem et stykke tid, kan vi sagtens genforhandle aftalen til betaling ved modtagelse af bestilte varer. Men betaling ved modtagelse og før salg kræver, at varen har vist sig at være gangbar.

3. Du får en fast pris for varerne

Kontakt os for en snak om din magnetiske kunst, så vi kan tale om en pris. Vi skal alle tjene på produktet, og vi har mange års erfaring med prissætning af varer. Såfremt du leverer et færdigt produkt med magneter i, er prisen højere, end hvis du leverer en fil, der skal redigeres og printes af os.

4. Afregning sker på faktura

Når du har modtaget en sammentælling af salgte enheder fra os, skal du sende os en faktura, som vi så betaler inden for 8 dage. Vi kan ikke udbetale som honorar eller løn, og fakturaen skal indeholde moms.

***

Vi håber, at du har mod på at kontakte os, og vi glæder os meget til at se dine produkter eller høre om dine idéer.

PS! Vil du se et eksempel på et samarbejde med en kunstner her hos Magnetz? Så kig forbi vores kategori med magneter fra LSA Gallery.