Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. LSA Gallery

LSA Gallery

Et drys af glæde med køleskabsmagneter

Lianne fortæller: "Jeg har altid syntes, at det var sjovt at tegne og modellere skøre ansigter på helt almindelige hverdagsting og gøre dem mere sjove at se på. Og så synes jeg, at det er sjovt at modellere miniatureting; specielt de spiselige ting. Da jeg startede min egen kunstvirksomhed, besluttede at gøre noget mere ud af denne glæde, og det var startskud til min magnet-serie."

De første magneter blev produceret og sat til salg i 2019, og Lianne er især glad for det designmæssige element der er i at kunne lege med den hvide overflade på et køleskab, hvor man med få magneter kan skabe noget smukt eller sjovt og samtidig meget personligt i sit hjem. Så udover at være lavet med stærke magneter, så de kan holde mange stykker papir hængende på køleskabet eller opslagstavlen, så er de også designet til at skabe nysgerrighed ved de mange detaljer (lidt som et maleri eller kunstværk) - og ikke mindst: at bringe glæde.

Håndlavet og lakeret med mange detaljer

Køleskabsmagneterne er produceret i Fimo polymer ler og lakeret med fimolak. Alle figurer er ikke kun håndlavet men også håndmalet, og derfor er der mange fine detaljer på alle magneterne. Men det betyder også, at små variationer vil forekomme i forhold til fotos.

Magneterne på bagsiden er neodymiummagneter Ø10 mm. med en styrke på ca. 1 kg. Dog vejer figurerne også lidt, så den reelle bæreevne på køleskabet vil være omkring 0,4 kg., hvilket stadig er meget stærkere end f.eks. en souvenirmagnet (standard for souvenirmagneter er en bæreevne på ca. 0,2 kg.).