Dag-til-dag levering ved bestilling inden kl. 14 på hverdage

Powermagneter

Neodym magneter kaldes også powermagneter. Magneter af neodymium er meget stærke magneter! De er ikke blot de stærkeste permanente magneter, vi kender til - de er også lettere og billigere end andre magneter i forhold til styrke. Disse kraftige neodym magneter kan holde mange gange deres egen vægt. Bæreevnen fremgår af hvert varekort. 

Brug filteret nedenfor, eller vælg en magnettype ude i kategorien til venstre.


- kg
- ø
- mm
- mm
Indtast specifik N værdi. Eksempelvis '45'
Vis alle filtre

NdFeB magneter

Neodymmagneter kaldes mange ting, bl.a. powermagneter, supermagneter og neomagneter. Den kemiske betegnelse er NdFeB magneter. Du kan se under alle varekort, hvilke specifikationer magneterne har - herunder bæreevne, N-værdi og coating.

Mængderabat på magneter

Rabatten på de fleste magneter starter allerede ved køb af 10 stk. Klik på info under hvert varekort for at se mængderabatten. Hvis en vare er udsolgt, kan du stadig bestille den. Vi skaffer som regel udsolgte varer hjem i løbet af 2-5 hverdage. 

Hvad bruger man powermagneter til?

Det spændende ved vores hverdag er, at der er så mange forskellige anvendelsesmuligheder med de små stærke magneter. De bruges til alt fra Warhammer figurer og glastavler til magnetiske røremaskiner og metaludskilning i foderautomater. Så det er sjældent, at en idé er for tosset til at prøve af med magneter. Og skulle det ske, at du henvender dig med en tosset magnetidé, så skal vi nok fortælle dig det og prøve at finde et alternativ, så du kan blive sendt i den rigtige retning.