Vi sender dag-til-dag v/bestilling hverdage inden kl. 14:00

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetmaling
  3. Magnetmaling 2,5 liter

Magnetmaling 2,5 liter

Produktnummer: MAGZ-103-M

Husk, at vi garanterer
Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Pris pr. stk.:

983,20 1.229,00 DKK

Total: 983,20 1.229,00 DKK

På lager

Beskrivelse

Magnetisk maling, mat mørkegrå/koksgrå.

Fladen bliver let ru, så vi kan anbefale at male over med tavlelak - så kan du også skrive med kridt på overfladen bagefter.

Rækkevide: ca. 6,5 m2 ved 3 lag magnetmaling.

Er det lige i overkanten med 2,5 liter? Så har vi også mindre bøtter med magnetmaling her.

Lav en væg eller en skabsdør om til en magnetisk opslagstavle med denne smarte magnetmaling. Brug f.eks. magnetmaling i stedet for et whiteboard; så slipper du for huller i væggen, og magnetmalingen kan skjules med et lag alm. maling. Kan påføres og binde på alle tørre, fedtfri flader.

Producenten anbefaler, at man bruger pensler og ikke ruller. Desuden vil det give en bedre virkning, hvis man påfører et lag vandret, et lag lodret og så et lag vandret igen, så lagene af maling ligger ”på kryds”.

Derudover kan man overmale tavlen med et tyndt lag alm. maling, hvis man maler 2 gange ekstra med magnetmaling pr. lag almindelig maling.

Derudover bør man vælge magneter med høj styrke, ligesom vores fotomagneter eller køleskabsmagneter.

OBS! Du skal røre magnetmalingen godt rundt før brug, så magnetspånerne ikke samler sig i bunden. Ellers bliver resultatet, at du skal male 2 ekstra lag. Også omrøring mellem hvert lag.

Mal f.eks. en hel væg på børneværelset og pynt magnetvæggen med en masse fotos og tegninger. Eller brug den i institutionen til at lave en stor tavlevæg med fotos af alle børn og opslagssedler (se vores magnetiske fotolommer). Den magnetiske maling er baseret på alkyd, der er tilsat jernpulver. Magnetmalingen kan derfor males på alle tørre og fedtfri overflader.

Skal du hænge tunge ting op?

Hvis du skal hænge karton eller andre tunge ting op på magnetmaling, skal du male 5-6 lag med magnetmaling (+ evt. ekstra lag ved overmaling med tavlelak eller alm. maling).

Tørretider for magnetmaling

Malingen skal have lov til at tørre min. 12 timer mellem hver påføring.

Rensning af pensler

Rensning af ruller eller pensler efter maling med magnetmaling kan ske med terpentin. 

Skovgaard & Frydensberg står for kvalitetsmaling, og det er derfor vi har valgt at forhandle deres produkter. Vi kan derfor stå inde for, at magnetmalingen er af højeste kvalitet.

Vi vedlægger et datablad med din bestilling hos Magnetz.dk. Men vi sender også gerne databladet til dig pr. mail før din bestilling.

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare