Bestil hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetisk whiteboard tavle

Magnetisk whiteboard tavle

Vores styrke er magneter - men vi har også ret meget erfaring med whiteboard tavler, så her får du vores bedste tips til at vælge den rigtige magnetiske whiteboard tavle

Inden du køber ny whiteboard tavle

Inden du går ud og investerer i et nyt whiteboard, er der nogle ting, du bør overveje (uanset om du skal bruge den til kontor eller i dit eget hjem). Her er en liste over de ting, du som minimum bør tænke over - vi kommer ind på hvert punkt lige under listen: 

  1. Hvad skal du bruge den til?
  2. Hvor stærk skal den være?
  3. Hvor stor skal den være?
  4. Skal den være af høj kvalitet? 

Hvad skal du bruge whiteboardtavlen til?

Det er vigtigt, at du tænker over dit behov: skal du bare skrive beskeder på den? Eller skal der hænge papirer og billeder på den med magneter?

Der er 3 forskellige slags whiteboard-overflader: keramisk, melamin (plastfolie) og lakeret stål. Den mest holdbare er med keramisk emalje - men den er meget glat, så den er bedst til skrivebehov og mere tricky til magneter, da de let glider ned. Derefter kommer lakeret stål, og det afhænger af tykkelse og kvalitet af lak, hvor god den er at skrive på, men den er til gengæld fantastisk til magneter. Og til sidst er der så melamin overflade, som er den mest prisbillige, og som dækker de flestes behov, men den kan være lidt sværere at rengøre, når du skriver på den, og rent magnetisk er den et stykke fra whiteboards med lakeret stål.

Derfor: Hvis du leder efter en god skrivetavle, er den keramiske at foretrække. Hvis du mere leder efter en magnettavle, skal du overveje lakeret stål. Og hvis dit behov blot er lidt af det hele, uden det bliver for fancy, samtidig med at det ikke gør så meget med skygger fra aftørrede whiteboard markers, så kan du bare nøjes med en whiteboard tavle med melamin overflade. 

Whiteboard eraser

Ovenfor var vi lige kort inde på, at der kan være udfordringer med at viske en tavle helt ren, hvis overfladen ikke er keramisk. Vi har prøvet nogle forskellige metoder af for rengøring af dit whiteboard: 

  • Køkkenrulle og vinduesrens
  • Whiteboard tavlevisker med papir
  • Whiteboard tavlevisker med filt

Lad os starte med de 2 første: du kommer langt med papir og vinduesrens - men sjældent langt med en tavlevisker med papir alene. Men det kan også være hårdt for overfladen på din tavle, da der er kemi i vinduesrens, og papir / køkkenrulle kan lave små ridser på tavlen. Derfor hopper vi hurtigt videre til den sidste: det ultimativt bedste er en Whiteboard Eraser med filt. Og det er det af den simple årsag, at whiteboard markers er lavet til at skrive på tavler og blive visket af igen, og derfor er der ikke brug for kemi og papir men bare et stykke filt. 

Bedste whiteboard markers

Der findes mange gode whiteboard markers. Vi har valgt at føre den fra Edding og Legamaster, fordi de er gennemtestet og ikke klatter. Og så lugter de heller ikke fælt, som mange whiteboard tuscher har tendens til at gøre. 

Du finder vores mest solgte produkter til whiteboard tavler her: 

 

Relaterede produkter - Magnetisk whiteboard tavle

Mere info om magnetiske whiteboards

Ovenstående er naturligvis ikke udtømmende information omkring whiteboards, men du er godt klædt på til at købe en tavle ved at læse vores guide til køb af magnetiske whiteboard tavler. Ofte får man ikke meget FAQ med, når man køber et magnetisk whiteboard - dette uanset om du køber online eller i en almindelig butik. Og det skyldes ikke, at de ikke ved noget om deres produkter - som regel er man jo rimelig godt klædt på med viden omkring de produkter man sælger. Men det skyldes, at sælgere sjældent har sat sig ind i det fulde behov, som kunderne har, når de søger en whiteboard tavle. For det er ikke lige meget, hvilken version man vælger; men derimod behovsafdækning. 

Vi håber, at du gør dig de 4 overvejelser (hvad skal den bruges til, styrkebehov rent magnetisk, størrelse og kvalitet), inden du køber en tavle. Uanset om du køber den hos os eller et andet sted. For det giver sig selv med størrelsesbehovet (som dog kan ændre sig, men alligevel har man en god idé om dette fra start af). Men det er ikke alle, som tænker over det med skrivetavle vs. magnettavle. Så vi håber, at det har sat nogle tanker igang hos dig, sådan så du kan ramme rigtigt med køb af whiteboard i første huk. 

Magneter til whiteboards

Vores helt store passion er magneter. Og da man ofte skal bruge magneter til sit whiteboard, har vi også sat os ind i magnetisme i forhold til brug af magneter på whiteboard tavler. I den forbindelse har vi lavet en hel kategori med de mest anvendte kontormagneter til whiteboards. Se alle whiteboard magneter her.