DAG-TIL-DAG LEVERING V/BESTILLING INDEN KL. 14:00 ALLE HVERDAGE

Magnetbånd og ark

Køb magnetbånd i en god og kraftig kvalitet i metervis - salg af længder fra 1 meter samt i ark. Magnetbånd er lavet af fleksibelt magnetfolie og kan sidde fast på alle magnetiske flader på nær magnetiske glastavler. Vælg magnetbånd med selvklæber, når du skal lave noget om til magneter (gør-det-selv-magneter). Alle vores magnetbånd kan klippes i mindre stykker med alm. køkkensaks. Magnetbånd med selvklæb. kan klistres direkte på væggen, spejlet eller en anden jævn flade, du vil gøre magnetisk.


Magnetark A4, Sort

Sort magnetfolie A4 ark
23 DKK
45 DKK
På lager
Se mere

Utrolig mange muligheder med magnetbånd

Man kan bruge magnetbånd til mange kreative ting. Vidste du f.eks., at man kan bruge magnetbånd til at skrive på? Du skal bare vælge en hvid eller anden lys overflade. Så kan du skrive på magnetbåndet med en whiteboard marker, hvis det skal kunne viskes af igen, eller med en permanent marker, hvis det skal blive stående. Vi har lavet en infoside om magnetbånd som skrivetavle her.

Er du i tvivl?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan bruge magnetbånd til dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os, fordi vi har stor erfaring med forskellige anvendelsesmuligheder. Men det kan være svært at skrive det hele ned, uden vi drukner siden i ord og vendinger, som du alligevel ikke skal bruge til noget. Derfor vil vi gerne høre fra dig i vores kundeservice, og så lover vi dig at finde en løsning, som passer til dit behov. Vi er klar alle hverdage i åbningstiden på chatten, telefonen eller e-mail. Så kan du vælge det, der passer dig bedst.