Bestil hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

 1. Forside
 2. 10 ting, du kan bruge en Ø10 mm. krogmagnet til

10 ting, du kan bruge en Ø10 mm. krogmagnet til

I stedet for at investere i 10 forskellige magneter, så overvej lige, hvor mange ting den samme magnet faktisk kan bruges til.

F.eks. vores lille Ø10 mm. krogmagnet. 

Udover at være genial til ophængning af julepynt (og til alle andre festlige lejligheder, hvor der skal pyntes op, uden du skal bore eller lime), så skal du overveje at bruge den samme lille krogmagnet til disse ting:

 1. Toiletsager
 2. Smykker
 3. Hundesnor
 4. Viskestykke
 5. Lyskæder
 6. Ekstranøgle
 7. Gardinsnor
 8. Mulepose
 9. Vinranker
 10. Headset

Alle dele kræver blot, at der er direkte kontakt til et stykke rent metal (eller en anden magnet).

Opbevaring af toiletsager på badeværelset

Hvis du mangler plads på badeværelset til dine småsager - eller generelt har for meget rod. Så kan du hænge dine ting op med krogmagneter. F.eks. din pose med vatrondeller, din neglesaks eller ledningen til din barbermaskine. Hvis du ikke har et stykke metal (f.eks. et skruehoved i skabet), kan du nemt sætte det op selv og skabe en magnetisk flade.

Smykke organisering - smart opbevaring

Du kan nemt skabe orden i dine smykker - uanset om de skal hænge på væggen, i skabet eller måske endda på spejlet. Det kunne f.eks. være en krogmagnet til alle dine halskæder og en til dine fingerringe (eller flere, hvis du har mange smykker). Men det skaber nemt overblik. Og nogle gode steder at hænge dem op kunne være på indersiden af dit badeværelsesskab (evt. på lågen), på siden af skabet eller i bunden af dit overskab, hvor de hænger nedad og ikke kun er organiseret men også pynter. Og så var der forslaget med spejlet: sæt et stykke metal eller en magnet ind bag spejlet, så du kan hænge en magnet udenpå spejlet og derved hænge dine smykker direkte på en magnetkrog på spejlet. Det ser virkelig godt ud, fordi magneten "svæver". Hvis du sætter en magnet bag spejlet, skal du dog huske at vende polen rigtigt, så den tiltrækker din krogmagnet på den anden side og ikke frastøder.

Krog til hundesnor

Hvis du har en lille hundesnor eller hundevest, kan du hænge den op på siden af f.eks. dit hundebur eller et andet skab af metal, der er lige ved hånden, når du skal bruge snoren. Denne krogmagnet kan ikke bruges til en flexiliner - der skal du bruge en krog på størrelse Ø20 mm. Det er rart at have styr på alt til gåturen med din hund, for nogle gange går det stærkt med at komme ud af døren. Og så skal du helst ikke bruge tid til at lede efter udstyret. Det skal hænge nemt tilgængeligt - i en krogmagnet.

Viskestykke holder - knage til viskestykker

Du kan sagtens bruge denne lille magnetkrog til ophængning af viskestykker. Den er lille og handy - dvs. du skal ikke forvente, at du kan hive i viskestykket uden at krogen følger med, men hvis du har brug for en nem og billig løsning, kan denne krog sagtens fungere som knage til dit viskestykke, du du skal bore. Vi har skrevet meget mere om, hvordan du gør, hvis du ikke har en magnetflade allerede. Se vores viskestykke-ophængningsguide her.

Hæng lyskæder og ledninger op med krogmagneter

Skab orden under dit skrivebord med alle de små ledninger - de kan sættes gennem krogen og op under skrivebordet, der som regel har bordben eller andre dele af metal. Eller hæng dine lyskæder op snorlige udendørs på f.eks. vinduesrammerne, hvis de er af metal, eller på nedløbsrøret eller andre metalpunkter. De kommer til at ruste med tiden, da de ikke er lavet af rustfrit metal, men det gør kun noget ved udseendet - de holder magnetismen trods rusten (vi har haft nogle hængende udendørs på kontoret siden 2007, og de hænger stadig lige så fint med vores lyskæder i).

Hvor skal man gemme ekstranøglen?

Der er mange dumme steder at gemme en nøgle - tyvene kender de fleste. Men hvad med at sætte nøglen bag radiatoren på en magnetkrog? Eller rundt bag nedløbsrøret? Der er mange steder at gemme nøgler på både udendørs og indendørs, hvor du har styr på nøglerne, men hvor tyven ikke aner, at de hænger. Vær kreativ og brug magnetkrogen som din nøglekrog. Også genialt til cykel- eller skurnøglen, der skal hænge et mere åbenlyst sted, der er nemt tilgængeligt.

Sikkerhedskrog til gardinsnor

Lad ikke dine gardinsnore hænge frit - det er både farligt og ser ikke særlig pænt ud. Hvis du har persienner, er der næsten altid metaldele i ophængningsmekanismen, som du kan fæste den lille magnetkrog på og så bruge den som en gardinsnorsamler. Eller også har du måske et skruehoved i vindues- eller dørkarmen, hvor magnetkrogen kan sidde fast magnetisk. Du kan læse mere om sikring af gardinsnore med magneter her.

Krog til muleposer og indkøbsnet

Lad ikke dine poser flyde - hæng dem op med en magnetkrog. Det giver en bedre optimering af pladsen, og så kan du hænge din favoritpose et sted, den er nem at få fat på. Det kunne f.eks. være, at du har et indkøbnet, der altid bliver væk. Hæng det sammen med nøglerne på et metalskab i nærheden af døren. Mindre rod giver som regel mere overskud. Og det er ikke helt dårligt med mere overskud.

Vinranker og andre planter kan hænges op

Opbinding af vinranker og klatreblomster kan være en hel videnskab. Men hvis du har et drivhus med metalskelet eller en væg med metalgitter, kan du fastgøre dele af dine planter med små magnetkroge. Det er super smart, fordi du kan rykke dem rundt, og da du ikke binder noget rundt om dem, får de fuld frihed til at gro. Vi sælger rigtig mange krogmagneter til især vinranker og klatrehortensiaer.

Smart ophængning til dit headset

Undgå at miste dit headset i rodet på kontoret eller derhjemme. Man kommer som regel til at lægge det "et smart sted", men når man skal bruge det, kan man ikke huske, om det var i en af de mange skuffer, på hylden eller hvor man ellers kunne finde på at lægge det. Så længe du har høretelefoner med ledning, kan du hænge ledningen lige så fint på en lille magnetkrog. Og krogen kan sættes fast på alle magnetflader - dvs. alt fra kontorlampen og en skrue i væggen til metalspær i loftet og på køleskabet. Og som en bonuseffekt undgår du knuder på ledniningen, så du ikke skal tilkøbe en klodset ledningsopruller til dine høretelefoner. Det er både de smarte til mobiltelefonen og headsettet på arbejdspladsen, der kan få glæde af at hænge på en magnetkrog.

Relaterede produkter - 10 ting, du kan bruge en Ø10 mm. krogmagnet til

Vi håber, at du kun kendte et par stykker af de måder, man kan bruge en magnetkrog på, i forvejen, for der er virkelig mange formål, man ikke lige tænker over. Og det her var bare en lille krogmagnet. Forestil dig så, hvad en af vores store krogmagneter så kan bruges til. 

Magneter er nemlig slet ikke så kedelige - og de er ikke bare til pynt på et køleskab.

Hvad skal du bruge krogmagneter til?

Kontakt os endelig, hvis du kommer på en idé, hvor du har brug for vores hjælp til beregning af styrkebehov. Vi har arbejdet med magneter siden 2007, og derfor har vi helt sikkert også et løsningsforslag til det, som du står og har brug for hjælp til inden for magnetisme i hverdagen. Vi er klar alle hverdage i kundeservice, og du kan fange os på telefonen eller mailen. Men bliv ikke overrasket, hvis vi også svarer på skæve tidspunkter. Vi arbejder nemlig sent de dage, hvor der er allermest travlt.