Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetprint - Vi printer på alle magneter

Magnetprint - Vi printer på alle magneter

Hvordan laver man en kategori om magnetprint, når ALT er muligt? Det har været en svær opgave, så vi vil starte med at sige: kontakt os, hvis du er det mindste i tvivl omkring en opgave, eller hvis vi skal hjælpe dig med et tilbud.

Print på magnetfolie - skilte

Vi har et kæmpe udvalg af magnetfolie i mange størrelser og tykkelser. Alt fra den tynde 0,7 mm. variant, der egner sig til logomagneter på f.eks. kaffemaskiner eller whiteboard tavler, og op til 1,5 mm., der er testet på de tyske motorveje til +130 km./t. Magnetfolien er meget bøjelig og kan sidde på alle magnetiske flader (på nær glastavler).

Eksempler på print på magnetark:

  • Infosedler til kantinen med menu eller instrukser
  • Advarselsmarkering af metaldør med "adgang forbundt" el.lign.
  • Sorteringsvejledning o.lign. til containere
  • Særkørsel af farligt gods eller levende dyr på lastbil
  • Reklameskilte til firmabilen med logo eller job-opslag
  • Patientinfo på hospitaler eller i lægepraksis

Ovenstående er ikke en udtømmende liste men blot eksempler på, hvad vi før har printet på magnetfolie.

Print på kontormagneter

Har du brug for medarbejdernavne til jeres tavle, som I nemt kan flytte rundt på, eller ønsker du et bestemt budskab, der kan printes i sæt til mange tavler? Vi har leveret mange magneter i alle tænkelige farver (vi printer med CMYK farver i UV- eller solventblæk efter dit valg). De bedst egnede kontormagneter er lavet af ABS plast og med en neodymium magnet. De giver det pæneste resultat og kan ses på lang afstand, da fladen er ca. det samme som en dansk 5-krone. De findes i en rund, firkantet og trekantet version, og print starter fra 20 stk. Kontakt os gerne for eksempler.

Logo magneter

Har du brug for at efterlade en magnet hos dine kunder med dit logo? Vi printer alt fra en lille rund logomagnet til visitkortmagneter. Logomagneterne gør sig godt, når man gerne vil brande sin virksomhed og give sine kunder en ekstra lækker (og stærk) magnet, som de kommer til at bruge dagligt og derfor præsenteres for dit firmanavn hele tiden. Og visitkortet kunne være til vinduespudseren eller VVS'eren, som har været forbi og efterlader en magnet med teksten "Tak for tilliden - vi ses igen en anden god gang". Vi printer på alt fra klassiske plastikmagneter og magnetfolie og til de mere luksuriøse stålmagneter, man ser på direktørgangen.

Men det bedste af det hele: ingen af magneterne er specielt dyre, fordi vores priser altid er så skarpe. Kontakt os for et tilbud på 20 stk. eller flere.

Magneter i former

Der er ingen grund til at lade sig nøjes med en bestemt form. Vi har en stansemaskine, der kan klippe magnetark til (næsten) alle slags former. Vi har nogle standard stanser i rundt, firkantet og trekantet format, som vi bruger ofte, så print på magneter i standardformer kommer ikke til at koste dig noget ekstra i værktøjsomkostning. Men hvis du har brug for noget specielt, hvor vi skal lave et stanseværktøj, så kan det også lade sig gøre for en lille meromkostning til værktøjet, der skal bruges for at klippe magnetarket ud i det format, du skal bruge. Prisen for en stanseform starter på 1.800,00 + moms. Men kontakt os for at høre, hvad mulighederne er.

Relaterede produkter - Magnetprint - Vi printer på alle magneter

Som vi startede med at skrive i første linje: det er svært at skrive om en kategori, hvor stort set alt er muligt. Så det nemmeste er klart, at du kontakter os, og så sender vi dig et tilbud. Men da vi gerne vil være transparente omkring vores priser, ser du ovenfor et udpluk af vores standardvarer, som vi laver rigtig mange af hver uge, og som vi har faste lave priser på.

Du finder også en opdeling af magneter til print her.

Sådan læser du vores priser

Vær opmærksom på, at det kun er 1. print, der er dyrt. Vi tilbyder som nogle af de eneste i branchen, at du kan bestille fra 1 stk. / pakke ad gangen. Men da startomkostningerne er de dyreste pga. opsætning og tilretning, så vil du opleve, at prisen pr. print falder drastisk allerede efter få stk. Klik ind på varerne for at se mængderabatterne, der ofte starter allerede ved 3 eller 5 stk.

Du finder vores kontaktinformationer her, og vi sidder klar i kundeservice alle hverdage (og nogle gange også i weekenden) til at tage imod din forespørgsel på magnetprint.