Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetbånd rød

Magnetbånd rød

Søger du magnetbånd i rød farve? Her har vi samlet alle vores røde magnetbånd for at gøre det nemt for dig at se alle størrelser og priser samtidig. Den røde farve er mørk og mat (se fotos). Kan nok bedst beskrives som dannebrog-rød, da den ikke er lige så skrap som postkasserød. Vores røde magnetbånd er lavet af kraftig magnetfolie med rød coating, og det er 1 mm. i tykkelsen i alt, med mindre andet fremgår. Styrken er ca. 80 gram pr. cm2. 

Relaterede produkter - Magnetbånd rød

Hvor stærkt er magnetbånd?

Styrken er angivet på hvert magnetbånd. Men som udgangspunkt er vores farvede magnetbånd 80 gram pr. cm2 med tykkelsen 1 mm. Rent praktisk betyder det, at hvis du har 10 cm. magnetbånd på 10 mm., har du samlet set 800 g. i bæreevne for hele fladen. Men du skal være klar over, at bæreevnen er målt på den mest magnetiske del: dvs. bagsiden uden farvet coating. Så du kan ikke bruge det til at hænge tunge ting op med. Men hvis du tager en strimmel rødt magnetbånd på 40 mm. i bredden og 20 cm. i længden, vil bagsiden af magnetfolien være stærk nok til at bære en stegepande, da styrken er over 6 kg. for hele magnetbånd-rullen.

Hvor langt er magnetbåndet?

Vi sælger de fleste røde magnetbånd på 1 meters ruller, da der er størst efterspørgsel på 1-meters længder. Men vi kan skaffe alle størrelser på ruller med op til 10 meter. Uanset hvor mange meter, du har brug for, har vi skarpe mængderabatter, hvor du sparer mange penge. Og du behøver ikke engang kontakte os for at få den bedste pris, da mængderabatterne er tilgængelige for alle. Se priserne på varekortene.

Kan det bruges på alle flader?

Du kan bruge vores magnetbånd på alle metalflader og whiteboards. Og det kan også bruges på køleskabet. Det er desværre ikke stærkt nok til glastavler - der skal du bruge permanente magneter. Men det er genialt til f.eks. metalskabe i omklædningsrummet, til arkivskabet for opmærkning og til lagerreoler for optimering. Skriv på det med en permanent marker, hvis teksten skal blive stående på magnetbåndet. Men brug en sort tusch, så det er nemt at se (eller en hvid marker), da den røde farve ellers bliver for overdøvende i forhold til skriften.

Rød som signalfarve

Den røde er også god i sig selv - du behøver ikke at skrive på den for at vise nemt, at her er noget, som man skal være opmærksom på. Rødt magnetbånd kan ses på lang afstand, og det kan f.eks. symbolisere, at man skal være opmærksom på noget, eller at et område er lukket. Da det kan sidde på metaldøre, kan du også sætte en strimmel rød magnetbånd henover et industri-køleskab el.lign. for at signalere, at man ikke skal gå ind (f.eks. fordi køleskabet skal opnå en vis temperatur og behøver at være lukket). Eller hvis der er rengøring i en del af rummet, så kan magnetbåndet sættes på et metalstativ el.lign., så alle i nærheden kan se, at der er lukket af for en stund, imens den røde farve "er oppe".