DAG-TIL-DAG LEVERING VED BESTILLING INDEN KL. 14:00 PÅ HVERDAGE

Ferritmagneter

Ferritmagneter i alle størrelser og former

Ferritmagneter er det som man i daglig tale også kalder rå magneter, hobbymagneter og køleskabsmagneter. Deres bæreevne er meget mindre en powermagneterne (neodym magneter), men det afspejler sig også i de lave stykpriser.

Magneter af ferrit har ingen coating, men til gengæld kan ferritmagneter bruges udendørs, da de er rustfri. Og de tåler op til 250 graders varme. Så hvis bæreevne i forhld til størrelse ikke er så vigtigt, er ferritmagneterne et godt valg. 

Mængderabatten starter allerede v/køb af min. 10 stk. Se mere om rabatterne under hvert varekort for ferritmagneter.


Ferritmagneter bruges til både industri og hobby. Fordelen ved ferritmagneter er først og fremmest, at de ikke ruster, og at man derfor kan bruge ferrit udendørs eller i væsker. Derudover er ferritmagneter meget billige magneter. Men de er også meget tunge i forhold til f.eks. supermagneter af neodymium, der er en del dyrere, men som også kan bære deres egen vægt utroligt mange gange. Man skal derfor bruge en forholdsmæssig stor og tung magnet, når man vælger at bruge ferritmagneter til sit projekt. 

Magneterne er lidt mere skrøbelige, da der ikke er coating på magneterne, så der kan nemt ryge små fliger af dem under transport, opbevaring og brug, men det har ikke den store betydning for magnetfeltet og styrken. En ferritmagnet er først "i stykker", hvis den knækker midt over.

Kontakt os endelig, hvis vi skal være behjælpelige med flere informationer om magneterne.