Bestil på hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Powermagneter
  3. Undersænkede magneter - Neodymium
  4. Undersænket powermagnet, Ring 50x4 mm.

Undersænket powermagnet, Ring 50x4 mm.

Produktnummer: MAGZ-165-P

Stærk rund neodymmagnet med skruehul 50x4 mm. - giver dig virkelig meget magnetisk styrke. Husk at skruen ikke må overspændes.
Styrke 14.0 kg.
Her viser vi, hvordan det ser ud optimalt: vælg en skrue med undersænket skruehoved for fuld styrke da afstand svækker magnetismen på din 50x4 mm. magnet
Antal
Pris pr. stk.
Spar

Pris pr. stk.:

84,80 106,00 DKK

Total: 84,80 106,00 DKK

På lager

Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Detaljer

Styrke:
14,0 kg.
Form:
Undersænket
Diameter:
50 mm.
Højde:
4 mm.
Størrelse:
50-04
Glastavle:
Nej
Materiale:
Neodymium
Magnetisme værdi:
N35
Udendørs:
Nej
Farve:
Sølv
Gevind:
M3

Beskrivelse

Ringmagneter er geniale til mange ting - især når hullet er konisk til skrue med undersænket skrue, da du nemt kan sætte magneten fast på f.eks. et stykke træ og gøre det magnetisk. 

Diameter: 5 cm.
Højde: 0,4 cm.
Skruehul: ø 4,5 mm. (M3)
Bæreevne: ca. 14 kg.

Vi sælger ringmagneterne enkeltvis, så du ikke skal købe en hel pakke. Køb blot det antal, du skal bruge til dit magnetprojekt.

Spænd aldrig skruer for stramt, når du arbejder med magneter, da spændingen kan få magneten til at knække. Har du brug for en magnet, der kan håndtere en mere hårdhændet behandling, skal du vælge en magnet med stålpotte i stedet.

Styrken på de 14 kg. er målt i direkte træk på en kraftig, magnetisk stålplade. Hvis der er afstand mellem magnet og magnetens magnetiske modstykke, svækkes bæreevnen markant.

Vi anbefaler denne type magnet af neodymium til indendørs brug. Ved konstant kontakt med vind og vejr ruster powermagneter med tiden, men der går lang tid, før styrken svækkes, så længe magneten ikke udsættes for temperaturer over 80 grader.

SPECIFIKATIONER:
Styrke: ca. 14.000 g.
Magnetisme: N35
Overflade: forniklet (Ni)

Ringmagneten på 50 mm. i diameter (5 cm.) har en imponerende styrke på 14 kg. i direkte træk. Det betyder, at hvis du f.eks. sætter den op i loftet, kan den bære en ting, der vejer op til 14 kg. Hvis det er en lampe eller noget andet, der svinger let, skal du bruge ca. 4 gange ekstra styrke, så er der er rækkevidde til at kunne bære i let indirekte træk. Skal du hænge noget op på væggen, skal du gange styrkebehovet med 4-8 gange, alt efter hvordan magneten belastes i indirekte træk. Kontakt os gerne, hvis vi skal hjælpe dig med at beregne det, da det godt kan være svært.

OBS! Du kan ikke bruge 2 af disse magneter over for hinanden, hvis du skruer dem på to flader, der skal mødes magnetisk, da polerne er vendt samme vej på alle magneterne. Vælg i stedet en lignende størrelse magnet eller metal som modstykke. Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl.

 

du kan læse al data på dansk for 50x4 mm. ringmagneten her

Sikkerhedsinformation

Husk at læse information om sikker håndtering af powermagneter, før du køber og bruger magneterne.

Information

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare