Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetisk metal
  3. Undersænket metalplade Ø52 mm.

Undersænket metalplade Ø52 mm.

Produktnummer: MAGZ-315-M

Antal
Pris pr. stk.
Spar

Pris pr. stk.:

14,40 18,00 DKK

Total: 14,40 18,00 DKK

På lager

Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Detaljer

Diameter:
52 mm.
Højde:
3 mm.
Størrelse:
52-03
Materiale:
Metal
Udendørs:
Nej
Farve:
Sølv
Gevind:
M5

Beskrivelse

Stor undersænket metalplade med en diameter på 5,2 cm. og med et M5 skruehul til skrue med undersænket hoved, så du kan få en hel plan flade.

Dette er ikke en magnet! Skiverne er alene lavet af magnetisk metal og er derfor magnetiske men ikke en magnet i sig selv.

Vi har metalpladerne i mange forskellige størrelser, så du kan finde den, der passer bedst til dit projekt, men fælles for dem alle er, at de er af rent metal med nikkeloverflade, så du får den bedste modpart til magneter.

SPECIFIKATIONER:
Diameter: ø52 mm.
Højde: 3 mm.
Skruehul: ø 5,7 mm.

Vi anbefaler ikke disse metalskiver til udendørs brug, medmindre du giver dem et lag tyndt lak, som beskytter mod ridser og derved mod rust. Hvis de sættes op ubeskyttet udendørs, vil de i løbet af et par år ruste. Det er dog mest synsmæssigt en udfordring, for de vil stadig kunne bruges som magnetiske modstykker trods rust, så længe det kun er overfladerust.

Metalskiverne er lavet af magnetisk metal men fungerer ikke som en magnet i sig selv. De har brug for en magnet som modpol for at opnå magnetisk virkning.

Kan kombineres med alle slags magneter.

Montering:

Når du skal fastgøre metalpladen, er det bedst at bruge en undersænket skrue med konisk hoved - 4,7 mm. til 5,7 mm. kan anvendes. 

Hvis metalpladen skal monteres i tynde trævægge (ex. et garderobeskab), kan skruerne købes i de fleste byggemarkeder. Du finder dem ofte i skrue sortiment kasser. 

Alternativt kan du bruge en længere skrue, med en hovedstørrelse på ca. 5 mm., og forkorte den i længden med en skævbidder el.lign. 

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare