Bestil hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

 1. Forside
 2. Magnetløsninger til alle

Magnetløsninger til alle

Hos Magnetz.dk skelner vi ikke mellem, om du er privat- eller erhvervskunde:

Vi hjælper gladeligt alle med magnetløsninger.

For at kunne hjælpe dig bedst muligt, skal vi vide noget om dit projekt. Jo flere detaljer, desto bedre kan vi spore os ind på den rette magnet til dig.

Vores styrke er vores brede viden om magneter, men da vi først og fremmest er din samarbejdspartner, skal du ikke være nervøs for, at vi løber med din idé eller kontakter andre for at videresælge en løsning, som vi har regnet på til dig. Vi lever af at sælge magneter til magnetløsninger, og det har vi gjort siden 2007.

Hvad skal vi bruge af information?

Eksempel på informationer, der er nødvendige for at kunne rådgive dig:

 • Hvad skal magneterne bruges til?
 • Er der direkte kontakt mellem magnet og magnet eller magnet og metal?
 • Hvor tungt et objekt skal evt. holdes fast?
 • Er der støtte, eller skal magnetismen bære alene?
 • Er der noget, der skaber afstand eller skævt træk på magneterne?
 • Er der tale om et horisontalt eller vertikalt træk?

Ud fra disse informationer kan vi spore os ind på mere konkrete produkter, der vil kunne møde dit magnetiske behov.

Og vi lover: Vi løber ikke med din idé og råber heller ikke højt om den - medmindre du beder os om det. For vi sælger magneter - ikke færdige produkter med magneter i.

Hjælp til færdigproduktion med magneter

Da vi ikke er produkt-opfindere, kan vi desværre ikke hjælpe dig med at producere produkter, der består af mange flere dele end magneter. Vi hjælper gerne med kontakt til andre, som kan hjælpe dig i mål med dit projekt, når vi er magnetleverandør. Og vi hjælper gerne med al vores viden. Men vores kompetencer inkluderer kun disse steps:

 • Rådgivning om magneter
 • Hjælp til prototype med fastgørelse af magneter med popnitning, påskruning eller limning
 • Adgang til vores netværk af håndværkere o.lign.

 

Relaterede produkter - Magnetløsninger til alle

Referencer - hvem vi arbejder for

Prisen for at være leverandør af magneter til større projekter er, at vi ikke kan skilte med, hvem vi leverer magneter til, fordi magneterne er en del af succesen bag mange produkter. Vi ønsker ikke at afsløre for meget, da vi jo netop lever af at rådgive om og levere magneter. Så selv om vi ofte har lyst til at råbe højt omkring de projekter, vi er leverandør til, så holder vi os stille (men stolte) i baggrunden og bliver mere og mere dygtige til at skabe løsninger med vores magneter.

Vi er en webshop

Når du køber magneter hos os, skal du gøre det online. Vi er nemlig en webshop, og har derfor ikke en fysisk butik, hvor du kan se vores store udvalg af magneter. 

Du kan vælge af få leveret din ordre, men det er også en mulighed selv at afhente den på vores lager i Hvidovre. Vi har åbent for afhentning mandag-torsdag klokken 9-16 og fredag klokken 9-15.30. 

Brug os som rådgiver

Du kan læse mere om vores ydelser som rådgiver og booke en rådgivningstime her >>

Vi kommer altid gerne med et kort svar over telefon eller mail, men hvis vi skal bruge længere tid på rådgivning, skal der bookes teknisk vejledning, som vi fakturerer pr. påbegyndt time.

Kommer du forbi vores kontor i Hvidovre for at afhente din ordre, og har et kort spørgsmål, så svarer vi selvfølgelig også gerne på dét. Ellers henviser vi til at booke en rådgivning, så får du den bedst mulige vejledning.