Bestil hverdage inden 14:00 for dag-til-dag levering. OBS! Vi er flyttet til Glostrup.

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetklemmer

Magnetklemmer

Søger du magnetklemmer? Vi har et lille udvalg af magnetiske klemmer her. Og du bliver ikke skuffet: de er alle af høj kvalitet og meget stærke. Se alt om bæreevner m.v. på hvert varekort. Med magnetklemmer kan du få hængt alt fra dine billeder til små sedler op på dit whiteboard eller glastavle. 

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Tøv endelig ikke med at kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for vejledning til valg af magnetklemmer til dit specifikke behov. Det er nemlig vigtigt at få den korrekte bærevne, så dine ting bliver hvor de skal. Hos Magnetz er vi vant til dagligt at rådgive kunder om hvilke magnetløsninger de skal anvende. Så du skal være mere end velkommen til at sende os en mail eller ringe til os. 

 

Alle produkter Magnetklemmer

De mest solgte magnetklemmer

Vidste du, at magnetklemme bulldog 60 mm. er vores absolut bestseller? Den har også en bæreevne ved direkte træk på 7 kg. Men hvor meget er det mon så, spørger du dig selv? Det betyder faktisk, at magneten kan bære helt op til 45 stk. A4 papir på en ståltavle. Dét er altså en meget stærk magnet! 

Der er også mange, som køber vores mini magnetklemmer i sorte. De kan holde de fleste små sedler og pynter fint på tavlen til kontoret.