Bestil inden kl. 14 på hverdage - så sender vi din ordre samme dag

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetisk tandbørste

Magnetisk tandbørste

Vi har en stor nyhed, som vi gerne vil dele med jer. Du kan nu lave din egen helt magnetiske tandbørste og slippe for at bruge hænderne. Det er virkelig smart.

Hvordan kan du lave en tandbørste, som er magnetisk, tænker du nok...?

Det du skal bruge er:

Sådan laver du den magnetiske tandbørste:

Sæt skruen ind i enden af tandbørsten. Her kan du med lidt håndkraft skrue den ind. Placer magneten på enden af skruen, og wupti din magnettandbørste er klar. 

På arbejdet: Faktisk kan du kombinere planlægningsmøder med tandbørstning (det er nemlig svært at få tid til det hele). Det vigtige er her, at du står ved et whiteboard eller en ståltavle. Så skal du bare sætte din magnettandbørste på tavlen, og så er det nemt at børste bisserne. 

På badeværelset: Her kan du bruge gamle afløbsrør eller knager, hvis de er magnetiske (f.eks. hvis de er lavet af stål eller metal). Der kan nemt opstå pladsmangel på badeværelset, men det er ikke længere et problem med din nye magnettandbørste. 

På køleskabet: Du skal både smøre madpakker og vaske op, så kan du kombinere tiden i køkkenet med at få børstet tænder. 

Uden på bilen: Over vinduet kan du let placere din magnetiske tandbørste og få rene tænder, mens du pakker bilen. 

På lygtepælen: Hvis du er på vej i byen og har glemt at børste tænder, så er lygtepælen din helt. Sæt nemt tandbørsten på lygtepælen og skrub løs.

Det er selvfølgelig ikke en aprilsnar.

Relaterede produkter - Magnetisk tandbørste


Har du brug for hjælp til andre magnetprojekter?

Vi hjælper dig med ALLE slags magnetløsninger, det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan altid ringe eller sende en mail til vores kundeservice. Vi elsker nye magnetprojekter!