Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Kontor og tavler
  3. Whiteboard tilbehør
  4. Magnetisk penneholder til magnettavle - Super stærk

Magnetisk penneholder til magnettavle - Super stærk

Produktnummer: MAGZ-8908-L

Magnetisk penneholder til boardmarkers, tuscher, kuglepenne m.v. Kan sidde på alle magnetiske flader og sælges fra 1 stk.
Så lille og alligevel så stærk. Vi har lavet vores penneholder med en neodymmagnet, så dine boardmarkers kan hænge på kontortavlen lige der, hvor du skal bruge den mest.
Super stærk holder til din boardmarker. Virker også på glastavler. Her har vi sat den på et hvidt Chatboard.
Clipsen er ultra fleksibel og strammer sig godt rundt om dine skriveredskaber. Som en utrættelig fjeder. Den bliver dit nye yndlings tilbehør til whiteboard tavlen.
Antal
Pris pr. stk.
Spar

Pris pr. stk.:

23,20 29,00 DKK

Total: 23,20 29,00 DKK

På lager

Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Detaljer

Form:
N/A
Glastavle:
Ja
Materiale:
Neodymium
Udendørs:
Nej
Farve:
Sølv

Beskrivelse

Magnetisk penneholder fra Magnetz.

Vi har lavet en magnetisk clips til dine boardmarkers og kuglepenne, så du kan hænge dem på din magnettavle. Og de virker også på glastavler*.

Sælges stykvis med store mængderabatter.

Normalt angiver vi en styrke for vores magneter, men det giver ingen mening for denne magnet-holder, da det afhænger meget af, hvad du hænger i den. Men lad os bare afsløre, at den er lavet med en meget stærk magnet.

Farve: Sølv
Diameter: ca. 1,9 cm.
Højde: ca. 1,8 cm.

*Den magnetiske clips kan også bruges på glastavler. Det er klart, at den kommer mest til sin ret på metalflader og whiteboards, som er mere magnetiske. Men hvis den bare skal holde din standard boardmarker eller en kuglepen, er det intet problem. Den glider lidt lettere på glastavler, så du skal lige bruge 2 sekunder ekstra på at sætte din tusch op på glastavlen i forhold til et whiteboard eller en metaltavle. Men det er en af de eneste af sin slags på markedet, der kan sidde på alle magnetflader. Vi anbefaler dig kun, at man bruger penneholderen på glastavler til standard boardmarkers, for de større og tungere markers vil få den til at glide for let, og så er den ikke så handy.

Se fotos for at få flere detaljer med.

Er lavet med en stærk spiral og en stærk pottemagnet (neodymium). Spiralen virker som en slags clips, da den griber fat rundt om din tusch eller kuglepen. Og den kan udvides meget. Det er intet problem at hænge XL boardmarkers op med denne penneholder på whiteboards og metalflader, men hvis du skal bruge den til glastavler, skal du (som ovenfor nævnt) kun bruge den til alm. boardmarkers (som på foto).

OBS! Sælges uden whiteboard marker.

Sikkerhedsinformation

Husk at læse information om sikker håndtering af powermagneter, før du køber og bruger magneterne.

Information

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare