Vi sender pakker alle hverdage frem til jul

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Til Hjem & Bolig
  3. Magnetisk dørstopper udendørs

Magnetisk dørstopper udendørs

Produktnummer: MAGZ-dørstopper-udendørs

Magnestisk dørstopper til udendørs terassedøre.
Tilbud
Husk, at vi garanterer
Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Pris pr. stk.: 112,00 140,00 DKK

100,80 126,00 DKK

Total: 100,80 126,00 DKK

På lager

Detaljer

Form:
Skive
Glastavle:
Nej
Materiale:
Neodymium
Udendørs:
Ja
Farve:
Sølv

Beskrivelse

Thue kontaktede os, fordi han ønskede en magnetisk dørstopper til sine to terrassedøre udendørs. Der er tale om døre, som er forholdsvis tunge, så det var vigtigt, at dørstopperne kunne holde dem.

Der findes rigtig mange dørholdere på markedet, men der er mange, som så enten er holdbare eller elegante og ikke begge dele. Thue havde selv en oplevelse af, at dørstopperne sjældent var pæne. Men det blev der lavet om på, som du kan se på billedet. Vi er meget imponeret (og selv Thues svigerfar synes også, at løsningen var vellykket).

Denne pakke indeholder (passer til 2 terassedøre): 

Det skal du selv finde i gemmerne: 

  • Skruer

Sådan laver du din dørstopper:

Start med at montere dine metalskiver på ydersiden af døren. Her vil du sætte en skrue i, så den sidder helt fast. Dernæst har Thue valgt at male* med antracit sort maling, så metalskiverne matcher farven på dørene. Metalskiverne bliver, når de males, "skjult", og du kan derfor ikke så godt se dem. Her vil du vente til malingen er helt tør, før du går i gang med gummimagneten.

*Magnetisk metal er ikke rustfrit, så derfor skal det males med lak eller maling for ikke at ruste, men giv det kun et tyndt lag, da for tykt lag skaber afstand og giver mindre styrke.

På væggen (eller træfacaden), har Thue valgt at skrue gummimagneten i.

Mere skal du faktisk ikke gøre, for nu har du en smart og elegant dørstopper løsning.

TIP: Du kan selv vælge om, det er metalpladen eller magneten, som skal sidde på døren. Der er ikke nogen ”regel” her.

Thue havde med den ene af dørstopperne brug for, at magneten sad længere ude på træfacaden, så døren ikke ramte deres lys, når den blev lukket op. Her anvendte han 2 aluminium stykker på træfacaden, som havde samme størrelse som magneten i diameter. Så hvis du har samme problem, kan du nemt bruge Thues tip. 

Væg gummimagneter til din dørstopper

Gummimagneter er det oplagte valg, når din dørstopper skal kunne tåle vand, vind og stød. Der er valgt her en kraftig gummimagnet med en styrke på ca. 11 kg. Det lyder måske af meget, men der er brug for en stærk magnet, når den skal kunne klare alm. vejrforhold og holde en tung dør. 

Det vil være den bedste løsning for dig at vælge en gummimagnet, når du skal lave en dørstopper udendørs, da powermagneter kan ruste.

Thue er tilfreds med dørstopperne 

Vi har talt med Thue, som er meget glad for sine nye dørstoppere. Thue siger: ”Kraften i magneten er perfekt. Den kan sagtens holde til hård vind”. På billedet ser du, hvor fint de nye dørstoppere holder de to terrassedøre åbne.

Lav selv en dørstopper udendørs

Lav selv en dørstopper udendørs

Skal du lave en magnetisk dørstopper udendørs?

Der kan være flere forskellige løsninger, som du kan bruge. Du kan eksempelvis læse vores generelle FAQ om at lave en dørstopper her. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for vejledning kan du altid kontakte vores kundeservice. Vi har nemlig vejledt en del kunder om dørholdere, så vi kan helt sikkert hjælpe dig godt på vej.

Videoguide

Sikkerhedsinformation

Husk at læse information om sikker håndtering af powermagneter, før du køber og bruger magneterne.

Information

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare