Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetisk bold til hundetræning

Magnetisk bold til hundetræning

Vi får ofte spørgsmål om valg af magnet til hundetræning, når der skal være en magnet i aktivitetsbolden og i vesten eller jakken på hundeføreren.

Vi har lavet denne video omkring magnet til træningsbolden, og længere nede beskriver vi, hvordan du kan bruge de forskellige magneter, som vi sælger flest af til hundetræning, når man vil gøre hunde træningsudstyr magnetisk.

Magnet til aktivitetsbold

For at være sikker på, at magneten ikke bare kan falde ud, og at den er stærk nok til at virke igennem den tykke skal på bolden, skal du vælge en magnet med en god størrelse og tykkelse. En 20x10 mm. powermagnet kan lige præcis presses igennem det lille hul i en aktivitetsbold, og det betyder samtidig, at den er stort set umulig at få ud igen - også for større hunde, som tygger i bolden. Vi anbefaler altid, at du bruger en skivemagnet, da en rund magnet vil have lettere ved at komme ud af aktivitetsbolden igen. En skivemagnet har nogle kanter, som gør det sværere for magneten at kunne arbejde sig ud af det lille hul i hundetræningsbolden.

Relaterede produkter - Magnetisk bold til hundetræning

Magnet til hundefører jakken

Der findes desværre ikke kun 1 svar til, hvilken magnet du skal bruge her. Det kommer nemlig an på tykkelsen af det tøj, som magneten skal placeres i.

Hvis du lægger magneten i en lomme, enten i bukserne eller en brystlomme, er der ikke meget afstand mellem denne magnet og magneten i bolden, og derfor kan du her nøjes med en 25x3 mm. powermagnet.

Hvis du syr magneten ind i midten af en jakke, har du brug for en lidt stærkere magnet. Og her er 25x5 mm. powermagnet et rigtig godt bud.

Men det er også muligt at lægge en magnet i inderlommen af din jakke eller vest. Den ekstra afstand, der kommer mellem magneterne, giver et større styrkebehov (medmindre det er meget tyndt tøj), og her vil det være nødvendigt at gå op i en 25x7 mm. powermagnet.

Vi har vist alle slags magneter ovenfor.

Vigtig info om pacemakere og magneter!

Magneter og pacemakere er farlige i kombination med hinanden, da en powermagnet vil kunne deaktivere pacemakeren. Du skal derfor undlade at bruge magneter, hvis du har en pacemaker indopereret. Naturligvis vil du kunne bruge en magnet i bukselommen, hvis du har en pacemaker i brysthøjde. Men du skal alligevel være varsom med at indtænke magnetløsninger i din hundetræning, da der er for stor risiko - f.eks. hvis din hund snupper bolden med en magnet i og bagefter hopper op ad dig. Så brug i stedet velcro eller noget andet, der ikke er magnetisk.