Vi sender dag-til-dag v/bestilling hverdage inden kl. 14:00

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Powermagneter
  3. Krogmagneter - Neodymium
  4. Magnetfiskeri, sæt m. krog og snor (200 kg.)

Magnetfiskeri, sæt m. krog og snor (200 kg.)

Produktnummer: MAGZ-620-P

Magnetfiskesæt med reb, magnet på 200 kg. og en stærk karabinhage.
Styrke 200.0 kg.
Der medfølger en karabinhage, der kan tåle et træk på op til 230 kg.
Som du kan se her, så har magneten både indvendigt gevind på siden og på toppen. Du bestemmer selv, hvor din M10 bolt skal sættes fast (meget en smagssag).
Husk, at vi garanterer
Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Pris pr. stk.:

519,20 649,00 DKK

Total: 519,20 649,00 DKK

På lager

Detaljer

Styrke:
200,0 kg.
Form:
Andet
Diameter:
75 mm.
Højde:
25 mm.
Størrelse:
75-25
Glastavle:
Nej
Materiale:
Neodymium
Magnetisme værdi:
N35
Udendørs:
Ja
Farve:
Sølv
Gevind:
M10

Beskrivelse

Hvis 200 kg. i styrke gør dig nervøs, skal du ikke kaste dig ud i at købe denne magnet! Men hvis du derimod er frisk på eventyr og har respekt for den vilde kraft, der er i neodymiummagneter, så er dette lige sagen for dig.

Fiskemagnet:
Diameter: 7,5 cm.
Højde: 2,5 cm.
Krogstørrelse: M10
Bæreevne: ca. 200 kg.

Fiskereb:
Længde: 15 meter
Tykkelse: 0,9 cm.

NB! Magneter er ikke legetøj! Og vi fraråder brug af denne fiskemagnet for børn under 16 år.

Dette sæt indeholder både magnet, karabinhage og snor (15 meter). Du er derfor klar til at gå ud og magnetfiske med dette magnetsæt, så snart du modtager din bestilling.

Vi bliver ofte kaldt for Glostrups magnetfiskeri butik. Vi er ikke en butik i traditionel forstand, men du kan altid bestille online og så hente din fiskemagnet hos os alle hverdage i åbningstiden.

Magneten har 2 indvendige gevind: et i toppen og et i siden. Der er forskellige fordele ved at sætte gevindet i hhv. top og side. Men når alt kommer til alt, er det meget en smagssag, og du bør derfor prøve dig frem.

Ikke lavet af rustfrit stål: Da krogmagneterne er i stålpotte, der ikke er lavet af rustfrit stål, skal du huske at tørre din magnet af for vand, når du er færdig med at bruge den - bare med en alm. tør klud. Det holder rusten på afstand. Dog vil rust kun påvirke magneten synsmæssigt det første lange stykke tid, da et tyndt lag overfladerust ikke påvirker magnetismen.

SPECIFIKATIONER:
Styrke: ca. 200 kg.
Magnetisme: N35
Gevindstørrelse: M10
Overflade: forniklet (Ni)

FAQ om direkte træk: 
Bæreevnen er målt direkte på en tyk, magnetisk stålplade. Bæreevnen svækkes, jo længere pottemagneten kommer fra den magnetiske flade. Dette magnetfiskeri sæt opnår derfor kun sit fulde potentiale, hvis det får fat i en flad, glat overflade af tyk magnetisk metal. Dertil kommer, at såfremt du trækker i en anden retning end magneten, så er styrken kun ca. 1/4. Så forsøg altid at trække magneten i samme retning, som selve magneten peger.

Hvis du f.eks. skal trække en knallert op af vandet, så skal du fange en del af stellet, hvor magneten får godt fast, da styrken afhænger af, hvor stort et areal af magneten, der får direkte fat i metal. Dvs. at hvis du rammer tanken rent og får fuld kontakt til hele magnetens diameter, så opnår du den fulde bærekapacitet for magneten. Men hvis du derimod rammer noget rundt (f.eks. styret) og kun får fast underlag på 10% af magneten, så får du også kun 10% udnyttelse af magnetens styrke. Derudover skal du tage højde for, at hvis tanken er fyldt op med vand, så vejer knallerten meget mere end 50 kg., og så skal du formentlig bruge 2 eller 3 magneter af denne størrelse til at trække den op.

OBS! Husk altid at sikre dig, at den medfølgende øjebolt er skruet godt fast, og at karabinhagen er lukket helt sammen. Magneten og bolten kan holde til 200 kg. i træk, karabinhagen kan holde til et træk på 230 kg., og rebet kan holde til et træk på op til 100 kg.

Info om rebet: det medfølgende reb holder til 100 kg. i direkte træk. Det er dog rigeligt, da du sjældent kommer op og benytter den fulde trækkraft for magneten, fordi det kræver det helt perfekte træk i lige retning (næsten umuligt at opnå). Derfor skal du realistisk set forvente, at du kan trække ting op fra vandet på op til 50 kg. Rebet er ikke til alm. klatring - kun til magnetfiskeri.

Sikkerhedsinformation

Husk at læse information om sikker håndtering af powermagneter, før du køber og bruger magneterne.

Information

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare