Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Powermagneter
  3. Krogmagneter - Neodymium
  4. Magnetfiskeri, sæt m. krog og snor (100 kg.)

Magnetfiskeri, sæt m. krog og snor (100 kg.)

Produktnummer: MAGZ-619-P

Magnetfiskesæt med reb, magnet på 100 kg. og en stærk karabinhage.
Styrke 100.0 kg.
Som du kan se her, så har magneten både indvendigt gevind på siden og på toppen. Du bestemmer selv, hvor din M8 bolt skal sættes fast (meget en smagssag).
Husk, at vi garanterer
Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Pris pr. stk.:

359,20 449,00 DKK

Total: 359,20 449,00 DKK

På lager

Detaljer

Styrke:
100,0 kg.
Form:
Andet
Diameter:
60 mm.
Højde:
20 mm.
Størrelse:
60-20
Glastavle:
Nej
Materiale:
Neodymium
Magnetisme værdi:
N35
Udendørs:
Ja
Farve:
Sølv
Gevind:
M8

Beskrivelse

Dette er vores mindste sæt, men inden du går igang med magnetfiskeri for begynder, så skal du vide, at 100 kg. er en voldsom styrke. Så selv om det i magnetfiskeri verdenen er i den lave ende med 100 kg., så vær varsom med denne magnet!

Fiskemagnet:
Diameter: 6 cm.
Højde: 2 cm.
Krogstørrelse: M8
Bæreevne: ca. 100 kg.

Fiskereb:
Længde: 15 meter
Tykkelse: 0,7 cm.

NB! Magneter er ikke legetøj! Og vi fraråder brug af denne fiskemagnet for børn under 16 år.

Dette sæt indeholder både magnet, karabinhage og snor (15 meter). Du er derfor klar til at gå ud og magnetfiske med dette magnetsæt, så snart du modtager din bestilling.

Vi bliver ofte kaldt for Glostrups magnetfiskeri butik. Vi er ikke en butik i traditionel forstand, men du kan altid bestille online og så hente din fiskemagnet hos os alle hverdage i åbningstiden.

Magneten har 2 indvendige gevind: et i toppen og et i siden. Der er forskellige fordele ved at sætte gevindet i hhv. top og side. Men når alt kommer til alt, er det meget en smagssag, og du bør derfor prøve dig frem.

Ikke lavet af rustfrit stål: Da krogmagneterne er i stålpotte, der ikke er lavet af rustfrit stål, skal du huske at tørre din magnet af for vand, når du er færdig med at bruge den - bare med en alm. tør klud. Det holder rusten på afstand. Dog vil rust kun påvirke magneten synsmæssigt det første lange stykke tid, da et tyndt lag overfladerust ikke påvirker magnetismen.

SPECIFIKATIONER:
Styrke: ca. 100 kg.
Magnetisme: N35
Gevindstørrelse: M8
Overflade: forniklet (Ni)

FAQ om direkte træk: 
Bæreevnen er målt direkte på en tyk, magnetisk stålplade. Bæreevnen svækkes, jo længere pottemagneten kommer fra den magnetiske flade. Dette magnetfiskeri sæt opnår derfor kun sit fulde potentiale, hvis det får fat i en flad, glat overflade af tyk magnetisk metal. Dertil kommer, at såfremt du trækker i en anden retning end magneten, så er styrken kun ca. 1/4. Så forsøg altid at trække magneten i samme retning, som selve magneten peger.

Hvis du f.eks. skal trække en cykel op af vandet, så skal du fange en del af stellet, hvor magneten får godt fast, da styrken afhænger af, hvor stort et areal af magneten, der får direkte fat i metal. Dvs. at hvis cyklen har et meget rundt stel, og magneten rammer det runde stel, så har magneten måske kun fast underlag på 10% af magneten, og derved bruges der ikke den fulde magnetstyrke til at trække cyklen op med. Men hvis du derimod får fat på en flad del med mere metal samlet (en flad pedalarm eller tætsiddende eger på hjulet), så bruger du mere af magneten og får derved mere styrke ud af magneten til at trække cyklen op med.

OBS! Husk altid at sikre dig, at den medfølgende øjebolt er skruet godt fast, og at karabinhagen er lukket helt sammen. Magneten og bolten kan holde til 100 kg. i træk, karabinhagen kan holde til et træk på 120 kg., og rebet kan holde til et træk på op til 75 kg.

Info om rebet: det medfølgende reb holder til 75 kg. i direkte træk. Det er dog rigeligt, da du sjældent kommer op og benytter den fulde trækkraft for magneten, fordi det kræver det helt perfekte træk i lige retning (næsten umuligt at opnå). Derfor skal du realistisk set forvente, at du kan trække ting op fra vandet på op til 25 kg. Rebet er ikke til alm. klatring - kun til magnetfiskeri.

Sikkerhedsinformation

Husk at læse information om sikker håndtering af powermagneter, før du køber og bruger magneterne.

Information

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare