Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magneter i hverdagen

Magneter i hverdagen

Der er magnetiske flader i rigtig mange hjem og du kan med magneter nemt optimere en travl hverdag. I vil bl.a. spare tid og få et større overblik i jeres hverdag. Vi vil gennemgå nogle af de nemme tiltag, som du kan implementere ret hurtigt derhjemme. Det kræver ikke særlig meget, så læs endelig videre.

Lav en nem planlægningstavle 

I hverdagen er det vigtigt at have styr på familiens kalender. Her kan du nemt selv lave en ugekalender. Her kan I skrive ugedagene med en whiteboardmarker og derefter bruge magnetbånd til inddele jeres tavle i små kolonner. Du kan klippe magnetbånd med en almindelig saks til den ønskede størrelse. Her er det særligt det sorte magnetbånd i 10 mm., som er populært til whitebordtavler. Så bliver det nemt at skrive jeres aftaler og fritidsinteresser ind i jeres ugentlige kalender. Hvis I har f.eks. huslige pligter, som I deles om, kan I skrive de forskellige opgaver på et magnetark, som I klipper ud. Eller I kan skrive på små sedler og sætte dem i magnetlommer. Så kan I nemt flytte opgaver frem og tilbage på jeres tavle. Om I vælger det ene eller andet trick, så slipper I for at viske ud og skrive opgaver igen og igen. 

Hold styr på de vigtige ting 

Du kan hænge de vigtige sedler fra børnehave, skole, arbejde o.lign. op med en magnetlomme på jeres whiteboard tavle eller køleskab. Du undgår både, at sedlerne forsvinder eller ligger i en skuffe og roder. Har du rigtig mange papirer, er det en magnetkassette du skal have fingrene i. 

Familiens billeder kan I sætte i en magnetisk fotolomme, så jeres yndlingsbilleder kan hænges på køleskabet. Fotolommen beskytter mod fedtede fingre og sørger for, at holde jeres billeder pæne i rigtig lang tid. 

Få styr på skraldeposen med en magnet

Der skal nogle gange ikke meget til, for at skraldeposen falder ned. Her kan du sætte en power magnet 12x5 mm. eller en 10x10x10 mm. blokmagnet på posen, som du så sætter på skraldespandsstativet. Så er du sikker på, at der ikke falder skrald ud over det hele. 

Hvordan bruger du magneter i hverdagen?

Har du et godt magnettip eller trick til at optimere hverdagen endnu mere? Så vil vi rigtig gerne høre mere om hvad du har fundet på. Send os en mail på info@magnetz.dk - og vi vender hurtigst muligt tilbage til dig. 

Relaterede produkter - Magneter i hverdagen