Vi sender dag-til-dag v/bestilling hverdage inden kl. 14:00

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetbånd hvid

Magnetbånd hvid

Søger du magnetbånd i hvid farve? Her har vi samlet alle vores hvide magnetbånd for at gøre det nemt for dig at se alle størrelser og priser samtidig. Hvidt magnetbånd er lavet af kraftig magnetfolie med hvid coating, og det er 1 mm. i tykkelsen, med mindre andet fremgår. Styrken er ca. 80 gram pr. cm2. Så jo længere et stykke magnetbånd du bruger, desto stærkere er det.

Relaterede produkter - Magnetbånd hvid

Hvidt magnetbånd på rulle

Alle magnetbånd leveres på rulle. Du kan se på varekortene, hvor mange meter der er i hver. De fleste leveres færdigklippet i 1 meters ruller. Hvis du har brug for levering af flere meter på en rulle, kan du kontakte os, da vi kan lave det meste til dig. De fleste magnetbånd kan leveres i op til 10 meter pr. rulle.

Brug magnetbånd til tekst

Du kan bruge det hvide magnetbånd til mange ting. De fleste vælger hvidt magnetbånd for at have noget at skrive på, fordi det er let at se næsten alle farver skrift på en hvid baggrund. Du kan bruge en permanent marker, hvis teksten skal bruge stående. Det er praktisk, hvis det hænger på steder, hvor man kommer til at røre ved magnetbåndet. Eller brug det med en whiteboard marker, hvis du skal kunne viske det ud - f.eks. til beskeder på køleskabet eller til kursus, hvor du vil flytte dine budskaber nemt rundt på tavlen uden at skulle viske ud hele tiden.

Kan det sidde på runde flader?

Fordi vores hvide magnetbånd er så fleksibelt, kan du sagtens sætte det på buede flader. Det sidder fint fast på både radiatorer, buede køleskabsdøre og lygtepæle. Med andre ord: du behøver ikke være nervøs for fleksibiliteten i båndet, for magnetismen følger med over hele fladen og tilpasser sig nemt. Men det er klart, at jo større metalflade, som magnetbåndet kan sidde fast på, desto bedre sidder det magnetisk fast.

Kan magnetfolien leveres i mindre mål?

Vores mindste-salg er 1 meter. Men det smarte ved magnetbånd er, at du kan klippe det i præcis den længde derefter, som du har lyst til. Du skal bare bruge en god køkkensaks eller en hobbykniv. Jo skarpere et skær, desto mere lige kan du klippe/skære magnetbåndet. Men du har ikke brug for en specialsaks eller andet dyrt udstyr, hvis du bare skal modificere størrelsen en smule. Hvis du skal bruge meget magnetbånd klippet til i samme længde, kan vi naturligvis sagtens hjælpe dig med dette, så du ikke skal sidde og klippe en masse selv. Vi har en special-kniv, så vi kan klippe magnetbåndet i den længde, som du måtte ønske. Kontakt vores kundeservice for at høre mere. Og det gælder naturligvis ikke kun for vores hvide magnetbånd men for alle farver magnetbånd.