Bestil inden kl. 14 på hverdage - så sender vi din ordre samme dag

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetbånd gul

Magnetbånd gul

Søger du magnetbånd i gul farve? Her har vi samlet alle vores gule magnetbånd for at gøre det nemt for dig at se alle størrelser og priser samtidig. Det er lavet i en kraftig magnetfolie (på 1 mm. med mindre andet er opgivet på varen) med en gul overflade. Styrken er ca. 80 gram pr. cm2.

Relaterede produkter - Magnetbånd gul

Hvor kan man bruge magnetbånd?

Magnetbånd kan bruges på de fleste magnetiske overflader. Dog ikke magnetiske glastavler. Det betyder bl.a., at magnetbånd er genialt til lagerreoler af metal på hyldeforkanterne eller på gavlene. Men også på metal locker-skabe og arkivskabe.

Skriv på magnetbåndet

Du kan skrive på det gule magnetbånd med en permanent marker, hvis teksten skal blive stående. Eller du kan skrive med en boardmarker, hvis du har brug for at viske teksten ud igen. Det fungerer bedst med en mørk tusch.

Hvilke flader kan det sidde fast på?

Du kan bruge det gule magnetbånd på alle metalflader - men også på køleskabet, opvaskemaskinen, whiteboardtavlen osv. Så længe det er en magnetisk flade. Dvs. det kan ikke sættes fast på glastavler, hvor magnetismen sidder på en metalflade bagved glasset, og det kan heller ikke bruges på indbyggede hårdehvidevarer, da der her kræves en stærkere magnetisme.

Eksempler på gode magnetflader til magnetbånd: 

  • Whiteboardtavle
  • Metaltavle
  • Omklædningsskab af metal
  • Arkivskab af metal
  • Lagerreoler af metal
  • Biler og trucks
  • Metalstativer

Flader af aluminium kan ikke bruges magnetisk. Hverken sammen med magnetbånd eller alm. magneter. Nyere luksusbiler og sølvfarvede køleskabe er ofte lavet af aluminium, og her vil alle slags magneter falde af, da rent aluminium ikke er magnetisk.