Vi sender dag-til-dag v/bestilling hverdage inden kl. 14:00

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetværktøj
  3. Magnetadskiller af træ - Special Edition

Magnetadskiller af træ - Special Edition

Produktnummer: MAGZ-2633-SPEC

Magnetadskiller i træ. Specialdesignet magnetdeler til at dele stærke magneter med. Der er 2 funktioner i adskilleren til små og til store magneter.
Her kan du se en række Ø40 mm. magneter blive skilt ad i den store adskiller-del.
Magnetadskilleren gør det hårde arbejde for dig og sørger for ikke kun nem adskillelse af magneterne men også sikker adskillelse.
Her er funktionen til de små magneter - stik magneterne igennem hullet og del del, som du har brug for, ved at trykket håndtaget ned.
Her kan de se closeup af en lille 10 mm. skivemagnet, der skilles ad fra de andre magneter.
Husk, at vi garanterer
Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Pris pr. stk.:

399,20 499,00 DKK

Total: 399,20 499,00 DKK

På lager

Detaljer

Form:
N/A
Glastavle:
Nej
Materiale:
Neodymium
Udendørs:
Nej
Farve:
N/A

Beskrivelse

Køb en robust magnetadskiller af træ - 100% håndlavet.

Denne magnetdeler er et lille stykke håndlavet elegance til hverdagen.

Vi har skrevet og sagt meget om hvordan man skiller magneter ad. Hvis man skiller magneter ad ofte eller arbejder med meget stærke magneter, så kan vi anbefale en magnetadskiller. Det er ikke kun meget nemmere men også meget mere sikkert.

Du finder kun denne magnetadskiller hos Magnetz - den er designet af Jesper i samarbejde med et kompetencecenter i Nordsjælland, og efter intens research, uendelige tests og tilregning af selv de mindste detaljer, kan vi med stor stolthed præsentere denne store magnetadskiller.

Magnetadskilleren er lige så elegant som den er simpel og billig. Og den er et must for enhver der arbejder med magneter i hverdagen.

Størrelse: 40x20x6 cm.

Magnetadskilleren er ca. 40 cm. lang, og benene er ca. 20 cm. bredde. Højden er ca. 6 cm. Håndtaget er lavet med en ergonomisk udformning, så den er rar at holde på, og så du kan holde godt fast, når du skal skille stærke magneter ad.

Du får 2 funktioner i denne adskiller, hvilket også ses på ekstra fotos. Det runde hul er til mindre skivemagneter og stavmagneter, mens det store indhak er lavet til større magneter i alle former.

Den er som sagt lavet i samarbejde med et aktivitets- og kompetencecenter i Nordsjælland, hvor folk med udfordringer af fysisk eller psykisk art hjælper os med at fremstille magnetadskillerene. Derfor kan der være noget ventetid på magnetadskilleren, hvis den er udsolgt.

Design: Magnetz.dk
Materiale: træ

Sikkerhedsinformation

Husk at læse information om sikker håndtering af powermagneter, før du køber og bruger magneterne.

Information

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare