Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Lav selv invitationer med magneter

Lav selv invitationer med magneter

Du ved allerede, at du kan lave dine invitationer selv. Men vidste du, at du kan lave dem magnetiske? Vores personlige favoritter er magnetlommerne, fordi man kan sætte en invitation i den og give modtageren en gave, der kan bruges i mange år fremover, da man kan udskifte med f.eks. foto fra den store dag eller lignende. Og så er der den lille 3x1 mm. powermagnet, der er genial til at lave en invitation endnu mere eksklusiv. Du vil blive overrasket over, hvor meget kraft sådan en lille magnet har, og den er mere end rigelig til selv tykke papinvitationer.

Vi gennemgår nedenfor de forskellige måder at bruge magneterne på, og så viser vi dig naturligvis også varekortene til de produkter, vi har brugt til de forskellige invitationer.

Invitationer med magneter er en lidt mere eksklusiv løsning med stor glæde for modtagerne

Lav selv indbydelser

Der findes mange måder at lave selve indbydelsen på. Vi er ikke eksperter i pap og papir, men vi er ferme til DIY, og de fleste invitationer kan laves magnetiske i et snuptag. Så vi vil her forsøge at inspirere dig til at lave magnetinvitationer til den næste gang, der skal holdes bryllup, konfirmation, nonfirmation, barnedåb eller en anden stor begivenhed.

Her er produkterne, og lige under varekortene finder du fotos af de forskellige hjemmelavede invitationer med magneter i.

Relaterede produkter - Lav selv invitationer med magneter

Magnetgave til modtageren

Hvad hvis vi fortæller, at du kan sende din invitation til modtagerne og samtidig give en gave, der kan bruges i mange år fremover?

Hvis du sender din invitation i en magnetisk fotolomme, får du 2 geniale løsninger i én:

  1. Modtageren kan sætte invitationen på køleskabet eller en anden magnetisk flade derhjemme, så den er lige ved hånden, og så dato og ønskeliste ikke bliver væk.
  2. Når begivenheden er færdig, kan man f.eks. sende fotos fra den dejlige dag, som modtageren kan sætte ind i magnetlommen i stedet for invitationen - som et dejligt minde. Eller modtageren kan bruge den til andre skønne ting, som kan pynte i den magnetiske fotolomme.

Men du kan også bruge magnetlommer på selve dagen, hvor du f.eks. bruger dem som bordkort med et lille foto i, eller hvis du vil hænge menuen op rundt omkring i festlokalet.

Brug magnetlommer til alt fra invitationen til menukort og bordkort på selve dagen - som en gave til de inviterede

Save the date / Husk datoen

Der er også andre måder at få folk til at huske datoen på. Vi er vilde med de små 3x1 mm. powermagneter, fordi de er så små, at de kan gemmes elegant inde i ting, samtidig med at de kan bruges som en magnetlås eller en køleskabsmagnet. Og nej, det er ikke en slåfejl: De er virkelig kun 3x1 millimeter - du kan se, hvor små de er på foto nedenfor, hvor Line holder en hel række af de smarte magneter. Og det gør dem geniale til DIY invitationer og "save the date" beskeder.

Se f.eks. hvordan vi her har lavet en invitation i 2 dele: 

  1. En stor invitation med alle informationer omkring den store dag
  2. En lille magnetisk ekstra-del med dato-informationer (save the date / husk datoen)

Lav en lille del af invitationen magnetisk med en 3x1 magnet, så de inviterede kan hænge en Save the Date besked på køleskabet

Invitationen er lavet af pap i forskellige farver og lag. Den forreste "blomst" er lavet af 2 lag pap med en lille 3x1 magnet i midten, så den kan hænges på køleskabet, og så er den store invitation og den lille magnetiske "save the date" bundet sammen med snor og sløjfe, så det hele ser ekstra lækkert ud, og så det er som at få en gave for modtageren. Og hvem elsker ikke lidt wauw-effekt?

Invitation med magnetlukning

Vi har også en 3. ting i ærmet: Lav selv invitationer, der er magnetiske. Det er ikke kun ekstra lækkert, men det gør også, at invitationen ser helt perfekt ud, når modtageren åbner brevet - især invitationer med mange dele eller lavet at tykt pap fortjener en lille magnetlås som prikken over i'et.

Det er ikke helt uden grund, at vi skrev ovenfor, at vi er vilde med de små 3x1 magneter, for de kan også bruges til disse magnetiske invitationer. Du skal blot have et kort, der består af 2 lag - eller kunne gemme magneten bag noget papirtape eller lignende, så den er usynlig og sidder godt fast.

Her er vores forslag til, hvordan du kan lave din egen indbydelse til konfirmation eller bryllup, hvor alle detaljer skal være i orden:

Lav en smart og diskret magnetlukning til dine invitationer med små powermagneter

Vi indrømmer gerne, at vi er bedre til magneter end at klippe/klistre, så man kan klart lave finishen meget pænere uden folder. Men vi gjorde vores bedste og er egentlig også ret stolte over resultatet. Og vi er helt sikre på, at du kan gøre det endnu bedre og pænere. For det er slet ikke så svært. Vi har til denne invitation brugt følgende: 

  • 1 papkort
  • 1 stykke tykt papir (med printet invitation på)
  • 1 god limstift
  • 2 stk. 3x1 mm. magneter

Pro-tip: husk at lægge magneterne på kortet mellem lagene, inden du limer dem fast. På den måde sikrer du ikke kun, at de sidder det helt rigtige sted, centreret over for hinanden, men du sikrer også, at du får lagt polerne i rigtig retning, så de tiltrækkes hinanden i stedet for at frastøde.

Uendelige muligheder med magneter som gave

Dette var vores bud på, hvordan magneter kan bruges til invitationer, og du kan altid se flere inkl. videoer på Pinterest og på Youtube ved at søge på Magnetz.dk.

Hvis du har forslag til andre måder at bruge magneterne på, eller hvis du har brug for hjælp til at teste noget før køb, så tøv endelig ikke med at tage fat i os. Vi har altid flink kundeservice.