1000 tak for at støtte Magnetz i en svær tid - Vi sender alle dage, og hjemmelevering koster ikke ekstra :) Læs mere her >>

Gratis piktogrammer i farver, 54 stk.

0,00 DKK

0,00 DKK

Vis med moms Vis uden moms

Ikke på lager

Produktnummer.: MAGZ-Piktogram-F

Download gratis piktogrammer i farver her hos Magnetz.dk. Der er i alt 54 små piktogrammer. Udskrift-størrelsen er 6x6 cm.

Vi kan desværre ikke tilbyde at sende dem gratis mere, men du kan printe dem i høj kvalitet selv derhjemme.

KLIK HER FOR AT PRINTE ALLE 54 PIKTOGRAMMER.

Børn med særlige behov (f.eks. autister og asperger-børn) kan have svært ved at forstå forklaringer om det, som vi andre opfatter som simple "dagligdagsting". Derfor kan det være en god idé at forklare dagen med piktogrammer, som er små forklarende billeder af de ting, der foregår i hverdagen. 

Vi sælger en del magneter til piktogrammer (6x6 cm.), og da vi har fundet ud af, at piktogrammer ofte er meget dyre eller af ringe kvalitet, har vi fået designet en lille serie, som vi gerne vil give gratis til vores kunder. Det er ikke købsbetinget at downloade vores piktogramserie. Vores dygtige designer hedder Tobias Mikkelsen, og vi bruger ham flittigt, når vi har brug for grafisk hjælp, som f.eks. med piktogrammerne. Sig til, hvis du har forslag til andre hverdagssituationer, som bør indgå i vores lille piktogramserie. 

OBS! Vi beder dig respektere, at piktogrammerne kun er til eget brug og IKKE til videresalg. Det er heller ikke tilladt at bruge dem online eller erhvervsmæssigt på nogen måde uden vores forudgående accept. Kontakt os venligst for forudgående accept, hvis du ønsker at bruge dem til andet end privat- eller institutionsbrug. I modsat fald vil du modtage en regning for uretmæssigt brug på kr. 1.000,-. 

Har du et foto, hvor piktogrammerne bliver brugt, og som vi må dele på denne hjemmeside, hører vi gerne fra dig. 


Relaterede varer til Gratis piktogrammer i farver, 54 stk.