Bestil inden kl. 14 på hverdage - så sender vi din ordre samme dag

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Hestesko magnet
  3. Blokmagnet 60x15 mm. rød/grøn (kort) - AlNiCo

Blokmagnet 60x15 mm. rød/grøn (kort) - AlNiCo

Produktnummer: MAGZ-266-H

Antal
Pris pr. stk.
Spar

Pris pr. stk.:

95,20 119,00 DKK

Total: 95,20 119,00 DKK

På lager

Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Detaljer

Længde:
60 mm.
Bredde:
15 mm.
Højde:
6 mm.
Størrelse:
60-15-06

Beskrivelse

Måske kender du denne magnetiske blok fra fysiktimerne. Den bruges bl.a. til at demonstrere magnetfelter med, hvor pol-delingen er markeret med hhv. rød (Nord) og grøn (Syd).

Dette er en kort undervisningsmagnet og har en god størrelse, når børn skal lære om magnetisme. Du finder også andre størrelser undervisningsmagneter her i shoppen. Vi giver dig tricks i bunden under specifikationerne.

Farve: rød og grøn.
Størrelse: 60x15x6 mm.

Eksperimenter med magneter er sjovt. Og AlNiCo produkterne er lavet til netop eksperimenter og undervisning.

SPECIFIKATIONER
Max. temperatur: 450°C
Materiale: AlNiCo

Fordelen ved AlNico magneter er bl.a., at de tåler slag bedre end neodymium og rå ferritmagneter. Det betyder, at magneten ikke knækker for et godt ord, når du laver øvelser med tiltrækning. Når man laver magneter til skolebrug, er det også vigtigt at bruge den rette styrke og størrelse: AlNiCo magneter er ca. 8 gange svagere end neodymiummagneter, men de er lidt stærkere end ferrit. Og ved at coate dem med farve er de blevet endnu mere modstandsdygtige. MEN kast aldrig med magneter - det er de færreste magneter, der kan tåle den slags hårdhændede brug.

Trick 1 - vis magnetfelter
Læg magneten under et stykke papir og hæld jernspåner over papiret. Så vil jernspånerne samle sig omkring magnetfelterne, og det er aldrig det samme hver gang, så man kan blive ved med at blive fascineret. Og med lidt øvelse kan man også få jernspånerne til at "danse" på papiret.

Trick 2 - svævende magneter
Tag 2 ens AlNiCo magneter og læg dem ovenpå hinanden med polerne i samme retning (dvs. rød over rød og grøn over grøn). Det skal være 2 helt ens magneter for at børn kan lave tricket, men så har man en svævende magnet, hvilket er en af de mest magiske ting ved magneter; nemlig frastødning.

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare