Bestil på hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetskilte til bil
  3. BABY I BILEN #1 - magnetskilt til bil

BABY I BILEN #1 - magnetskilt til bil

Produktnummer: MAGZ-BABY-1-08

Baby i bilen magnetskilt - kan være rart at skilte med, at familiens yngste passagerer er med, så andre giver afstand og tager mere hensyn i trafikken
Antal
Pris pr. stk.
Spar

Pris pr. stk.:

47,20 59,00 DKK

Total: 47,20 59,00 DKK

På lager

Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Beskrivelse

Magnetskilt til når du kører med familiens yngste passagerer.

Det kan være rart at skilte med, at man har en baby ombord i bilen, så andre tager mere hensyn og giver mere afstand i trafikken. Derfor kan du købe et "baby i bilen" magnetskilt, der kan sættes på bilen efter behov.

Findes i flere varianter - denne model er med en advarselsramme rundt om for at få mere opmærksomhed på skiltet og teksten for andre bilister.

Magnetskiltene printes med UV-print på tykkere magnetfolie end man normalt finder på market. Så vores magneter sidder godt fast under kørsel (et sted man ikke ønsker at gå på kompromis).

Størrelse: 29,85 cm. x 15,5 cm. 
Tykkelse: 1 mm.
Styrke: ca. 100 gram pr. cm2

Skiltet er halv A4 størrelse (på den lange led) og passer til de fleste biler. Sæt f.eks. skiltet på bagsmækken af "familiecontaineren".

Vores magnetiske skilt lever op til de samme krav som for et skolevognsskilt. Vær opmærksom på, at det sidder fint fast ved alm. kørsel (også på motorvejen).

OBS! Magnetskiltet kræver en magnetisk flade. De fleste biler har en magnetisk bagsmæk eller kølerhjelm. Skiltet kan ikke sidde fast på plastikdele eller på biler lavet af aluminium.

Vigtig viden om magnetiske skilte til biler

Før påsætning: sørg altid for at have en ren overflade at sætte dit magnetskilt fast på. Enten på en nyvasket bil, eller ved at gøre bilen ren med en klud først, der hvor du skal sætte skiltet. Småsten, pollen og støv kan forhindre skiltet i at sidde ordentligt fast over det hele, samtidig med at det kan ridse bilen.

Frostvejr: skiltene bliver stive i frostvejr. Men en tur på radiatoren i 2 minutter får magnetfolien til at blive fleksibel igen. Forsøg aldrig at bukke et frossent skilt, da det knækker. Men efter at være blevet optøet på radiatoren kan det igen bøjes. Man kan godt køre med et skilt på i frostvejr, men det er en god idé at tage skiltet med ind efter endt kørsel.

Vaskehal: husk at tage magnetskiltet af bilen, inden du kører den i vaskehallen.

Sikkerhedsinformation

Husk at læse information om sikker håndtering af powermagneter, før du køber og bruger magneterne.

Information

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare