Vi sender dag-til-dag v/bestilling hverdage inden kl. 14:00

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Undgå parkeringsbuler

Undgå parkeringsbuler

Vi sælger magnetbånd til mange forskellige formål, men vidste du, at du også kan bruge det som sikring mod parkeringsbuler og mod ridser i bilen på færgeoverfarten?

Brug f.eks. vores brede magnetbånd 150 mm., som sidder godt fast på siden af din bil og er bredt nok til at sikre mod ridser fra de fleste biltyper, som måtte parkere ved siden af dig.

Er din bil magnetisk?

Hvis du har en VW Lupo, en nyere Mercedes eller en anden bil, der er lavet af alu, så kan du desværre ikke bruge dette trick. Du kan teste magnetismen i din bil ved at tage en køleskabsmagnet: hvis køleskabsmagneten sidder fast på bilen, gør magnetbånd det også. Men husk at teste den del af bilen, du vil sætte magnetbåndet på, da der kan være steder på din bil, som er lavet af plastik.

 

Relaterede produkter - Undgå parkeringsbuler

Hvordan vi fik idéen

Måske kender du det selv, men Magnet-Mia var på en færgeoverfart fra Ystad til Rønne, hvor der blev proppet mange flere biler ind, end hun lige kunne overskue i forhold til rent faktisk at kunne komme ind og ud af bilen. Og så var der så det med ridser oveni hatten - ikke noget man ønsker på sin bil, hvis man er lidt øm omkring lakken. Og her opstod tanken så om at bruge magnetbånd.

Med udgangspunkt i, hvor Citroen Cactus har placeret sidepanelerne, så blev det testet af, hvor andre biler har et "kritisk" punkt i en parkeringssituation - dvs. hvor de oftest kan ramme de andre parkerede biler, og punktet lige under dørhåndtaget virker rigtig godt.