Bestil på hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Optimér dit værkstedet med magneter

Optimér dit værkstedet med magneter

Vi har nogle smarte magnetløsninger til dit værksted med gummimagneter.

Som du kan se i videoen, er det nogle virkelig stærke magneter, vi sælger, og du behøver ikke at kaste med dine nøgler, men nu ved du i hvert fald, at det kan lade sig gøre fra lang afstand - en sjov feature til værkstedet! Man skal bare vælge de rette magneter.

Relaterede produkter - Optimér dit værkstedet med magneter

Magnetisk inspiration til håndværkere

Indrømmet: det var virkelig sjovt at lave denne video som magnetisk inspiration til håndværkere, for vi fik lov til at kaste med nøgler, og selv om man ikke kan se det, er nøglerne i første scene kastet hen mod magneten fra mere end 3 meters afstand. En sjov detalje til værkstedet, der er samlet af en hvid gummimagnet Ø43 med indvendigt gevind (M4) og en pottemagnet Ø20 med udvendigt gevind (M4), så "nøglemagneten" er magnetisk på begge sider.

Brug gummimagneter på forskellige måder

Derudover har vi brugt en masse 16x11 gummimagneter i mange farver. Du kan matche dem til f.eks. farven på dit værktøj eller hvis du vil lave farvekoder. Fælles for dem alle er, at de er super stærke, og de kan sættes ovenpå hinanden, hvis du vil lave "arme" til en større hammer, som vi har gjort med gummihammeren i videoen (dens hoved er nemlig ikke magnetisk).

Hvis du ikke har en metaltavle

Man har flere magnetiske punkter, end man lige går og tænker over. F.eks. kan du bruge et hoved fra et søm eller en skrue som magnetisk modpol, så længe hovedet er fladt (og det ikke er lavet af umagnetisk aluminium el. rent rustfrit stål). Men det kan også være en samling af metal i boligen eller værkstedet, da man ofte laver hjørner med jern for at lave en helt lige afslutning, og så er der ofte også metalbjælker over større åbninger uden døre samt ved vinduer, der er meget magnetiske. Man kan spotte stederne ved at gå rundt med en magnet i hånden og lede efter tiltrækkende punkter på vægge og lofter. Så selv om guldløsningen er en stor metaltavle, kan man også ofte klare sig med mindre.