Bestil hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetmaling
  3. Magnetmaling 500 ml.

Magnetmaling 500 ml.

Produktnummer: MAGZ-100-M

Husk, at vi garanterer
Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Pris pr. stk.:

231,20 289,00 DKK

Total: 231,20 289,00 DKK

På lager

Beskrivelse

Magnetisk tavlemaling, mat mørkegrå/koksgrå.

Rækkevide: ca. 1,25 m2 ved 3 lag.

Magnetmaling fra Skovgaard & Frydensberg er en kvalitetsmaling med magnetspåner. Mal f.eks. en væg eller en skabsdør og gør den til en magnetisk opslagstavle. Og hvis du bagefter maler med tavlelak, kan du også skrive med kridt på magnettavlen.

Skal du bruge meget magnetmaling - så overvej at købe en større bøtte magnetmaling end 0,5 liter. Der går alligevel en del til, når man skal male 3 lag. 

Tørretider magnetmaling

Malingen skal have lov til at tørre min. 12 timer mellem hvert lag (og min. 3 lag for at sikre den bedste magnetisme). Og skal du male med tavlelak efterfølgende, skal du være opmærksom på, at det hele skal tørre i en lille uges tid, før du kan skrive med kridt på tavlen, da malingen og tavlelakken skal sætte sig helt.

Rensning af pensler

Rensning af ruller eller pensler efter maling med magnetmaling kan ske med terpentin. 

Så mange lag skal du male

Vi anbefaler, at der påføres min. 3 lag magnetmaling. Det er sådan du opnår den bedste magnetflade, da overfladen bliver mættet magnetisk ved at male med flere lag.

Hvis du skal hænge karton eller andre tunge ting op på magnetmaling, skal du male 5-6 lag med magnetmaling (+ evt. ekstra lag ved overmaling med tavlelak eller alm. maling).

Producenten anbefaler, at man bruger pensler og ikke ruller. Desuden vil det give en bedre virkning, hvis man påfører et lag vandret, et lag lodret og så et lag vandret igen, så lagene af maling ligger ”på kryds”.

Kan overmales med alm. maling (f.eks. hvid, så magnettavlen går i ét med væggen), hvis man maler 2 gange ekstra med magnetmaling pr. lag almindelig maling.

Derudover bør man vælge magneter med høj styrke, ligesom vores fotomagneter eller køleskabsmagneter.

Brug magnetmaling i stedet for et whiteboard. Magnetisk maling skal ikke skrues fast og kan skjules med et lag alm. maling. Kan påføres og binde på alle tørre, fedtfri flader.

Du skal som minimum bruge magneter med en bæreevne på 1,5 kg. Se vores magneter til magnetmaling

Vi vedlægger et datablad sammen med din bestilling af magnetmaling, når du handler hos Magnetz.dk.

OBS! Du skal røre magnetmalingen godt rundt før brug, så magnetspånerne ikke samler sig i bunden. Ellers bliver resultatet, at du skal male 2 ekstra lag.

Vi fraråder brug af alm. ferritmagneter på magnetmaling, da de er for tynge og ikke særligt stærke.

Magnetmalingen er baseret på alkyd, der er tilsat jernpulver. Magnetmalingen kan derfor males på alle tørre og fedtfri overflader.

Skovgaard & Frydensberg står for kvalitetsmaling, og det er derfor vi har valgt at forhandle deres produkter. Vi kan stå inde for, at magnetmalingen er af højeste kvalitet. Og når det kommer til magnetmaling, er billigst ofte dyrest, da du med lavere kvalitet blot skal male endnu flere gange for at opnå et godt resultat.

Vi sender gerne et datablad til dig pr. mail før din bestilling.

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare