Bestil på hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Powermagneter
  3. Krogmagneter - Neodymium
  4. Magnetfiskeri magnet (200 kg.)

Magnetfiskeri magnet (200 kg.)

Produktnummer: MAGZ-624-P

Super stærk fiskemagnet til magnetfiskeri. Du kan se her, at magneten har både indvendigt gevind på siden og på toppen. Bestem selv, hvor din M10 bolt skal sættes fast (en smagssag).
Styrke 200.0 kg.
Det kan være smart at fiske med en karabinhage for at få mere fleksibilitet - medfølger ikke sammen med denne magnet.
Husk, at vi garanterer
Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Pris pr. stk.:

423,20 529,00 DKK

Total: 423,20 529,00 DKK

Ikke på lager

Detaljer

Styrke:
200,0 kg.
Form:
Krog
Diameter:
75 mm.
Højde:
25 mm.
Størrelse:
75-25
Glastavle:
Nej
Materiale:
Neodymium
Udendørs:
Ja
Farve:
Sølv

Beskrivelse

Hvis 200 kg. i styrke gør dig nervøs, skal du ikke kaste dig ud i at købe denne magnet! Men hvis du derimod er frisk på eventyr og har respekt for den vilde kraft, der er i neodymiummagneter, så er dette lige sagen for dig.

Diameter: 7,5 cm.
Højde: 2,5 cm.
Krogstørrelse: M10
Bæreevne: ca. 200 kg.

NB! Magneter er ikke legetøj! Og vi fraråder brug af denne fiskemagnet for børn under 16 år.

Her kan du bestille magneten til magnetfiskeri for sig selv - findes også i et sæt med reb og karabinhage, men denne kommer kun med magnet og øjekrog (bolt).

Vi bliver ofte kaldt for Glostrups magnetfiskeri butik. Vi er ikke en butik i traditionel forstand, men du kan altid bestille online og så hente din fiskemagnet hos os alle hverdage i åbningstiden.

Magneten har 2 indvendige gevind: et i toppen og et i siden. Der er forskellige fordele ved at sætte gevindet i hhv. top og side. Men når alt kommer til alt, er det meget en smagssag, og du bør derfor prøve dig frem. Og du kan evt. købe en karabinhage ved siden af (medfølger ikke), hvis du vil fiske med endnu mere fleksibilitet.

Ikke lavet af rustfrit stål: Da krogmagneterne er i stålpotte, der ikke er lavet af rustfrit stål, skal du huske at tørre din magnet af for vand, når du er færdig med at bruge den - bare med en alm. tør klud. Det holder rusten på afstand. Dog vil rust kun påvirke magneten synsmæssigt det første lange stykke tid, da et tyndt lag overfladerust ikke påvirker magnetismen.

SPECIFIKATIONER:
Styrke: ca. 200 kg.
Magnetisme: N35
Gevindstørrelse: M10
Overflade: forniklet (Ni)

FAQ om direkte træk: 
Bæreevnen er målt direkte på en tyk, magnetisk stålplade. Bæreevnen svækkes, jo længere pottemagneten kommer fra den magnetiske flade. Denne magnet opnår derfor kun sit fulde potentiale, hvis magneten får fat i en flad, glat overflade af tyk magnetisk metal. Dertil kommer, at såfremt du trækker i en anden retning end magneten, så er styrken kun ca. 1/4. Så forsøg altid at trække magneten i samme retning, som selve magneten peger.

Hvis du f.eks. skal trække en knallert op af vandet, så skal du fange en del af stellet, hvor magneten får godt fast, da styrken afhænger af, hvor stort et areal af magneten, der får direkte fat i metal. Dvs. at hvis du rammer tanken rent og får fuld kontakt til hele magnetens diameter, så opnår du den fulde bærekapacitet for magneten. Men hvis du derimod rammer noget rundt (f.eks. styret) og kun får fast underlag på 10% af magneten, så får du også kun 10% udnyttelse af magnetens styrke. Derudover skal du tage højde for, at hvis tanken er fyldt op med vand, så vejer knallerten meget mere end 50 kg., og så skal du formentlig bruge 2 eller 3 magneter af denne størrelse til at trække den op.

OBS! Husk altid at sikre dig, at den medfølgende øjebolt er skruet godt fast. Magneten og bolten kan holde til 200 kg. i træk. Husk at købe et reb, der er beregnet til magnetfiskeri og kan klare samme styrke.

Sikkerhedsinformation

Husk at læse information om sikker håndtering af powermagneter, før du køber og bruger magneterne.

Information

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare