Bestil inden kl. 14 på hverdage - så sender vi din ordre samme dag

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magneter til locker skabe

Magneter til locker skabe

Vidste du, at de fleste locker skabe er magnetiske?

Hvis dit skab er lavet af metal, så har vi her nogle hacks til dig med magneter til dagligdagen. Måske har du et skab til dine personlige ting på jobbet eller i skolen, eller måske går du i fitnesscenter og bruger deres omklædning? Der findes et hav af magnetløsninger til dig, uanset hvad du bruger dit metal locker til. Og vi vil gerne inspirere dig med både krogmagneter, magnetlommer og gummimagneter, så du kan lave orden i dit skab og passe ekstra godt på smykker og briller. Her er magneterne, og så fortæller vi meget mere i teksten længere nede på siden.

Relaterede produkter - Magneter til locker skabe

Magnetiske skabe, lockers og omklædningsrum

Vi gennemgår forskellige scenarier i videoen ovenfor. Det er klart, at det bedste resultat opnås ved at blande flere af de magnetiske løsninger, der passer til dig. Så der er plads til masser af kunstnerisk frihed. Vi forsøger blot at inspirerer dig til en mere magnetisk hverdag.

I første scene er der vist nogle forslag til dig med briller og smykker, som f.eks. har et skab på jobbet. Brillerne bliver hængt i en magnetkrog med lukket krog, nøglerne er hængt på en alm. krogmagnet, en avis er sat fast med en alm. powermagnet, kuglepennen sidder med en magnetisk penneholder, og så er skabsdøren "pyntet" med et foto af en kamel i en magnetlomme.

I scene nr. 2 har vi lavet en opsætning til håndværkeren med ophængning af nøgler og sikkerhedsudstyr på magnetkroge, og en god idé kan være at vælge en MagJig nøglering, så nøglerne kan hænge alle steder, fordi magneten sidder fast i nøglebundtet. Og der er naturligvis også plads til en flot pige i en magnetlomme på skabsdøren.

Tredje scene er til skabet på skolen, hvor der bruges en krogmagnet til at hænge tasken på, og hvor der er sat en gummimagnet fast på drikkedunken, så den kan hænge på metaldøren. Og så er der naturligvis også en lille magnetlomme med en motiverende tekst i.

Fjerde scene er et fitness-setup, hvor der er sat krogmagneter op til at hænge smykker og briller, men hvor du også kan se den sjove donutmagnet og et foto af Chuck Norris i en fotomagnet for at inspirere til at træne mere. Til sidst er der zoomet ind på drikkedunken, hvor du kan se, at der er sat en lille gummimagnet ind under elastikken, så den kan hænge fast på alle metalflader - dvs. ikke kun i skabet men også på fitness maskinerne, der ofte er lavet af kraftig metal.

Vil du se flere magnetløsninger til metalskabe?

Vi har lavet mange forskellige opsætninger gennem årene, så hvis du vil se flere måder at bruge magnetlommer og magnetkroge på til metalskabe / locker skabe, så se denne DIY.