Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Trendform magneter
  3. Magneter med dyr

Magneter med dyr

Her finder du et stort udvalg af magneter med dyr, som kan bruges til alt fra køleskabet til opslagstavlen. Der er mange farverige dyr herunder, som helt sikkert vil pynte hjemme hos dig. Vi håber, at du finder de helt rigtige magnetiske dyr, som passer til dig. Ellers er du velkommen til at kontakte os, så skal vi nok undersøge, om vi kan skaffe dit yndlingsdyr i sortimentet.

Magnetiske dyr fra Trendform

Størstedelen af vores dyremagneter er fra det kendte mærke Trendform, som laver både sjove og farverige magneter i høj kvalitet. Der vil oftest være mellem 4-6 magneter i æsken, som er velegnet til både ståltavlen, whiteboardtavlen og køleskabet. Vores magneter med dyr har enten en ferritmagnet eller en lille power magnet på bagsiden, så du kan ikke se magneten på f.eks. køleskabet. 

For svage til at bruge på glastavlen

Disse magnetiske dyr er ikke stærke nok til at bruge på glastavlen, da bæreevnen er for svag. Dette er ofte tilfældet med de fleste af vores køleskabsmagneter, men du kan med et enkelt trick godt bruge dem til din glastavle alligevel. Her skal du sætte en kraftigere magnet på bagsiden, så er dine magneter med dyr, klar til at blive brugt på din glastavle. Se hvordan du gør med vores video: "sjove magneter til glastavlen". Klik ind på siden her.