Bestil inden kl. 14 på hverdage - så sender vi din ordre samme dag

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Luksus hjemmekontor m. magneter

Luksus hjemmekontor m. magneter

2020 har været det år, hvor vi for alvor har skullet lære at arbejde hjemmefra. Især efter nedlukningen i 2. omgang. Derfor har vi været i tænkeboks for at lave nogle ting til dig, som gør det federe at arbejde hjemmefra. Bl.a. har vi lavet en video, hvor vi viser dig, hvordan du nemt kan lave dit badeværelse om til en vinkælder (og imponere kollegaerne).

Relaterede produkter - Luksus hjemmekontor m. magneter

Hold dit næste online møde på badeværelset

Undskyld det runger så meget fra wc'et - øh, jeg mener vinkælderen...

___

Hvis du er heldig, har du et hjemmekontor. Men det er også meget almindeligt ikke at have et hjemmekontor, og så må man være kreativ og tage spisebordet i brug (vi har endda set hjemmelavet hæve-sænke-bord i form af et strygebræt). Intet er mere rigtigt end andet - det gælder bare om at få hverdagen til at fungere.

Men hvor ikke imponere kollegaerne?

Vi skal lokke dig en tur ud på badeværelset - også dig med et super smart hjemmekontor, men især dig uden kontor-mulighed i boligen.

For du kan lave badeværelset om til ALT. Hvis du har set videoen ovenfor, ved du allerede, hvad det handler om. Men hvis du ikke er video-typen, kommer forklaringen med tekst her.

"Undskyld det runger så meget, kære kollegaer, men der var optaget alle andre steder i huset, så jeg er lige gået i vinkælderen".

Min personlige favorit er vinkælderen! Den hule klang fra badeværelset kan nemlig sagtens "forveksles" med den rungen, der er i en meget stor vinkælder. Og du kan skabe din egen vinkælder med disse 2 ting:

  1. 6 stk. 10x4 mm. powermagneter
  2. 1 stk. stor plakat af vinkælder til baggrund

Og så går du ellers bare igang med at sætte billedet op med magneter og imponere alle dem, du holder online møder med. Det gør du sådan her:

Hvis du har et badeforhæng

Plakaten kan nemt sættes op med magneterne, hvis du har et badeforhæng. Du skal blot sætte magneter på bagsiden af forhænget og forsiden af plakaten. Se foto.

Det kan være lidt kringlet at forklare med ord, men vi prøver:

Hold plakaten og en magnet i den ene hånd foran forhænget, og med den anden hånd sætter du en magnet fast på bagsiden af forhænget, så den fæstner magnetisk med magneten på den anden side af plakaten. Dette gør du 3 steder på plakat/forhæng. Hvis du sætter fikspunkterne i hvert tophjørne og et sæt i midten, gør det det nemmere for dig at rette plakaten helt ud, så den ikke bøjer eller folder - og så ser det mere rigtigt ud, når du holder dit online møde foran plakaten.

Hvis du har en brusekabine med glasdør

Magneter kan også hænge på hver side af en glasdør. Du skal blot bruge nogle andre magneter; nemlig gummimagneter 16x11 mm. Gummicoatingen sørger for, at magneterne ikke glider, og så passer de også bedre på glasset.

Du skal bruge en styrke på min. 4 kg., og gummimagneterne i størrelsen 16x11 findes i mange forskellige farver, så de kan matche farven på din plakat og se usynlige ud.

Fremgangsmåden er den samme som ovenfor: 

Hold plakaten og en magnet i den ene hånd foran glasdøren, og med den anden hånd sætter du en magnet fast på bagsiden af glasdøren, så den fæstner magnetisk med magneten på den anden side af plakaten. Dette gør du 3 steder på plakat/glasdør.

Du kan også bruge et kosteskab

Det er også muligt at bruge en dør i køkkenet eller i dit bryggers. En standard skabslåge er 1,5 cm. tyk, og til den skal du bruge 25x7 mm. powermagneter. Der skal dog kun bruges 4 magneter til denne løsning (dvs. 2 fikspunkter), da de er så kraftige, at de har brug for ekstra afstand. Hvis man sætter dem for tæt sammen, vil de tiltrækkes hinanden med så høj fart, at de splintrer.

Sæt magneterne i de to øverste hjørner af plakaten med magneter, hvor magneterne fanger hinanden magnetisk gennem skabslågen og plakaten.