DAG-TIL-DAG LEVERING V. BESTILLING INDEN KL. 15:00 PÅ HVERDAGE

Lav selv svævende blomsterpotter (4 stk)

163,20 DKK

192,00 DKK

204,00 DKK

240,00 DKK

Vis med moms Vis uden moms

På lager


LÆS OM POWERMAGNETER HER FØR DU KØBER!

Produktnummer: MAGZ-blomsterpotter

Giv dit hjem et kreativt pust, med disse svævende blomsterpotter. Det er helt op til dig, om de skal hænge udenfor eller indendørs - magneterne egner sig nemlig helt perfekt til udendørs brug også. De kan hænge lige præcis hvor du synes, der mangler lidt liv og farve i hjemmet.

Det eneste "krav" er en magnetisk flade. 

Du kan nemt give stuen, køkkenet, terrassen, altanen eller havestuen et løft med dette seje trick. 

Denne pakke indeholder:

Med de 8 magneter, har du nok til 4 potter. Vi brugte 2 magneter til hver potte. Men er din potte meget lille, kan du nøjes med 1 magnet. 

 

Hvordan gør du?

Nadia kastede sig ud i gør-det-selv-projektet da hun syntes, at hendes altan derhjemme trængte til lidt farver på en pladsbesparende og kreativ måde.

Hun fandt derfor nogle brugte konservesdåser frem og spraymalede dem i hvide farver. Herefter kom hun noget pottemuld og friske blomster i, samt krydderurter.

Konservesdåserne er magnetiske, derfor satte hun bare to gummimagneter bagsiden og hængte dem op på forskellige magnetiske flader. 

Projektet var både hurtigt, nemt og billigt. Og ikke alene har hun fået flotte farver på sin altan - helt uden at optage plads på gulvet. Hun har også fået de smukke planter løftet op, så de kan nydes i øjenhøjde. 

Hvis du har ideen til noget andet sjovt, du vil have op og svæve, så står det dig naturligvis helt frit for at fylde potterne med noget andet. 

 

Vil du selv have svævende planter derhjemme?

Hvis du selv ønsker at teste det hyggelige projket derhjemme, så får du her et eksempel på, hvad du kan bruge: 

  1. Gummimagneter 
  2. Tomme metaldåser/metal potter 
  3. Spraymaling i din yndlingsfarve 
  4. Evt. dekorationstape med flotte mønstre 
  5. Farverige planter eller blomster 
  6. Pottemuld 

 

Vi håber, du er blevet inspireret til at gå i gang med magneter DIY derhjemme. Det er næsten kun fantasien der sætte rgrænser for, hvordan du kan bruge dem i forskellige projekter. Har du spørgsmål eller ønsker vejledning til dit magnetprojekt, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar på chatten, på e-mail info@magnetz.dk og telefon 71 99 36 12. 


 


Relaterede varer til Lav selv svævende blomsterpotter (4 stk)