Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetprint
  3. Køreskoleskilte - magnetiske
  4. Køreskole-magneter - Samlepakke (23 dele) - UDKLIPPET

Køreskole-magneter - Samlepakke (23 dele) - UDKLIPPET

Produktnummer: MAGZ-TRAFIK-KLIP

23 stk. køreskolemagneter på. Vi printer trafikmagneterne ud på fleksibelt magnetark, som er nemt at bruge. Vis dine køreskoleelever, hvordan man færdes sikkert i trafikken. Figurerne er udklippet i dette sæt.
Her har vi illustreret, hvordan man kan bruge magneterne i teoriundervisningen på køreskolen.
Husk, at vi garanterer
Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Pris pr. stk.:

423,20 529,00 DKK

Total: 423,20 529,00 DKK

På lager

Beskrivelse

Vi har lavet en serie af magneter i samarbejde med en kørelærer, og du kan nu købe serien her hos Magnetz.

Dette er den fulde samlepakke i udklippet version (findes også til klip-selv som 4 A4 ark, hvis du vil spare penge).

Sættet er lavet til din køreskole. Dvs. du får både flere typer biler og lastbiler, cyklister og fodgængere samt vejbaner og rundkørsel med i dette sæt.

Du får i alt 23 dele med UV-print på. De er super fleksible og meget magnetiske, så de hænger ikke kun godt fast på din whiteboard tavle men også ovenpå hinanden (lag på lag).

Dette er virkelig pakken med stort set alt, du skal bruge for at illustrere folk og køretøjer i trafikken, når dine køreskoleelever skal lære om blinde vinkler, vigepligt samt alle de andre ting, de skal være opmærksomme på i trafikken for at kunne bestå køreprøven.

Tykkelse: 0,7 mm.
Styrke: ca. 60 gram pr. cm2

Indeholder 3 vejbaner, 1 rundkørsel, 4 forskellige fodgængere, 1 cykel, 1 knallert, 1 motorcykel og 12 forskellige større køretøjer (se foto).

Kan sidde på alle alm. magnettavler - men ikke glastavler. Du kan også sætte magneterne på metal, hvis du f.eks. har en metaltavle eller et locker skab. Men også hvis køreskolens biler er lavet af magnetisk metal (ikke aluminium), så kan du sætte magneterne fast direkte på siden af en bil.

Og det smarteste: du kan sætte magneterne ovenpå hinanden, så du kan vise alle tænkelige situationer, som man vil kunne komme ud for i trafikken. Det kommer til at hjælpe dig meget i undervisningen, samtidig med at dine elever kan stille supplerende spørgsmål, hvor du nemt kan rykke rundt på magneterne og vise en ny situation.

Vi hjælper dig med unikke hjælpemidler til undervisning på køreskole. 

Bemærk: materialet kommer udklippet. Der er ikke returret på varer, der er specialhåndteret, så du kan ikke fortryde købet af dette sæt.

Vi har valgt at printe vores køreskole-sæt på vores mest fleksible magnetark, da det er nemmest at flytte rundt på. Efter ønske kan vi også printe på andre tykkelser. Og så kan vi naturligvis også printe dine egne designs, hvis du vil udvide med skilte, flere veje eller andet, som du mangler i vores sæt.

Sikkerhedsinformation

Husk at læse information om sikker håndtering af powermagneter, før du køber og bruger magneterne.

Information

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare