Bestil inden kl. 14 på hverdage - så sender vi din ordre samme dag

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magneter til undervisning
  3. Jernspåner til magnetiske eksperimenter (100 g.)

Jernspåner til magnetiske eksperimenter (100 g.)

Produktnummer: MAGZ-268-H

Køb jernspåner til eksperimenter - det er genialt til både fysiktimerne og til hjemmetests. Der er 100 gram i hver bøtte (med skruelåg).
Alle magnetfelter er fascinerende at se på - næsten som fyrværkeri. Her er en powermagnet 20x3 under et stykke karton, hvor der er drysset jernspåner ovenpå
Sådan ser et magnetfelt ud, når du lægger en magnetstav ned, hvor du har både nord og syd  vandret
Husk, at vi garanterer
Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Pris pr. stk.:

79,20 99,00 DKK

Total: 79,20 99,00 DKK

På lager

Beskrivelse

Brug jernspåner til at visualisere et magnetfelt - jernpulveret tiltrækkes magneten og lægger sig i et nyt, flot mønster på toppen hver gang.

OBS! Husk at bruge et tykt stykke papir el.lign. mellem magnet og jernspåner!

Det er svært at fjerne jernpulver fra en permanent magnet igen. Du har derfor brug for et mellemlag som f.eks. karton eller et stykke glas, så du kan skabe afstand mellem magnet og jernpulver nemt, og så du kan hælde jernet ned i din bøtte igen.

Indhold: 100 gram.

Du får en bøtte med 100 gram jernspåner / jernpulver i. Det er nemt at opbevare spånerne i bøtten, når du ikke bruger dem, og bøtten har skruelåg for sikker opbevaring.

Jernspånerne er perfekte til enten en fysiktime i skolen eller til at eksperimentere med derhjemme. Resultaterne er virkelig fascinerende, og du får aldrig det samme mønster igen, fordi jernpulveret vil lægge sig forskelligt hver gang, selv om mønstrenes omkreds vil være nogenlunde ens hver gang.

Advarsel!

Rør aldrig ved dine øjne, hvis du har jernspåner på dine fingre eller hænder. Vask hænderne forsigtigt efter brug, så du ikke får rifter af eventuelle spåner, som stadig sidder fast på dine fingre.

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare