Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Hvorfor forhandler I ikke glastavler?

Hvorfor forhandler I ikke glastavler?

Magnetiske glastavler er rigtig flotte at se på, men det er en dyr løsning, da man skal bruge meget kraftige (og dyre) magneter i forhold til et whiteboard. Derudover er man meget begrænset i, hvad man kan hænge op på glastavlerne, fordi de er glatte og svage i magnetfeltet. Magneterne vil derfor hellere finde sammen med andre magneter end blive siddende det sted, hvor man sætter magneten i første omgang, fordi magnetfeltet fra de andre magneter er større end det, der er inde bag glastavlen - det er nemlig ikke selve glasset, som er magnetisk, men det er en magnetisk stålplade inde bag glaspladen. Magneterne skal derfor virke igennem et tykt lag glas, og det giver derfor meget god mening, at de tiltrækkes de andre magneter på tavlen så let, så man til sidst står med en stor "bold" af magneter (og med sine papirer på gulvet).

Mange får ikke denne vejledning, når de køber tavler på nettet eller i supermarkedet/byggemarkedet, og de får heller ikke at vide, hvor magnetisk stålpladen bag glasset er. De får blot at vide, at der skal stærke magneter til, men de magneter, som man normalt vil betegne som stærke magneter, de er ikke særligt stærke, når de sættes på glastavlerne, og derfor står kunderne ofte med en følelse af, at de ikke skulle have valgt en glastavle. Og man kan godt glemme alt om at bruge "almindelige souvenirmagneter" til sin glastavle - de kan ikke engang bære sig selv på tavlen.

Vi kan yde denne rådgivning, og vi har derfor valgt at sætte fokus på magneterne - ikke glastavlerne. For som jeg indledte blogindlægget med: de er rigtig flotte at se på, og så er der ikke så meget andet godt at sige om dem i forhold til f.eks. en whiteboardtavle eller en magnetisk tavlelak, som begge har skrivefunktionen som på en glastavle, men som er meget mere magnetiske og praktiske løsninger.

Så indtil der opfindes "den perfekte glastavle", hvor selve glasset er magnetisk, så holder vi os til at rådgive om valg af magneter til glastavlerne.

Skrevet af: Mia, ejer af Magnetz.dk

 

Relaterede produkter - Hvorfor forhandler I ikke glastavler?