Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Hvad er zen magneter?

Hvad er zen magneter?

Når man sælger magneter, kan det være svært at give varerne et navn, som alle forstår, og det er endnu sværere at fatte sig i korthed, når man skal beskrive alt, hvad de kan.

Magnetiske kugler = Zen & NeoCube

De magnetiske kugler kaldes zen magnets, NeoCubes og magnetisk puslespil. Det er alle de samme slags magnetiske kugler, og de skal ikke forveksles med kuglemagneter, som umiddelbart lyder til at være det samme, men forskellen ligger i styrken. For mens du kan bygge med de magnetiske zen magnets, så kan du ikke bygge med magnetkugler, der er alt for stærke. Det er også derfor, at de kaldes powermagneter

Forvirret?

Det er forståeligt nok, hvis det er forvirrende, hvad forskellen er, hvis man ikke arbejder med magneter til dagligt, så hvis vi i stedet sammenligner det med almindelig kaffe og espresso: almindelig kaffe har masser af koffein, men det er fortyndet godt. Så der skal meget til for at opnå samme virkning som en lille espresso, der er mere komprimeret i styrken. Det er det samme med magnetkugler og magnetiske kugler. Magnetkuglerne er espressoen, og zen magneter er den almindelige kaffe. 

Altså: begge slags kugler er magnetiske, men der er en verden til forskel i styrken.

Og hvis vi skal forklare det i papir, så kan en magnetkugle holde den tykke pizzamenu hængende på køleskabet, imens de magnetiske zen magnets kan holde et enkelt stykke papir hængende op køleskabsbdøren.

Relaterede produkter - Hvad er zen magneter?