Bestil inden kl. 14 på hverdage - så sender vi din ordre samme dag

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Forslag til brug af piktogrammer i hverdagen

Forslag til brug af piktogrammer i hverdagen

Der er heldigvis mange måder at gøre hverdagen nemmere på for børn og unge, som er visuelle. Vi har sat os godt ind i forskellige måder at bruge piktogrammer på, og her kommer nogle af vores forslag til, hvordan I kan bruge piktogrammer i hverdagen hjemme hos jer (eller i institutionen):

Lav selv piktogrammer

Det er muligt at lave piktogrammer selv, og det kan være en fordel, hvis dit barn er meget konkret opfattende. Så er en kage ikke bare en kage, og morgenmad er ikke bare morgenmad. Og her er det en fordel at printe fotos ud af de specifikke ting, som barnet kan forvente for den dag. Det samme med personer: hvis det er forskellige personer, som henter dit barn, kan et foto af disse være rigtig nyttige i forståelsen af, hvordan dagen kommer til at forløbe.

Vi har også en række piktogrammer, som du kan printe ud. Og de passer perfekt til magnetlommer str. 6x6 cm., der er lavet specielt til at kunne sidde på magnettavler og til at kunne tages med i lommen (ingen skarpe kanter).

Men du kan også tegne selv på magnetark med en permanent tusch, eller du kan printe ud på papir og lime det fast på magnetark med selvklæb. Man kan klippe i magnetark med en alm. god køkkensaks, og så kan man klippe i felter, der passer til det, man tegner.

Færdiglavede piktogrammer

Vi har også gjort det endnu nemmere: du kan nemlig købe vores piktogramserie printet ud direkte på magnetark, så du blot skal klippe dem ud. De er lavet i kraftig magnetfolie, som er meget magnetisk. Dog kan denne løsning ikke bruges på glastavler.

Relaterede produkter - Forslag til brug af piktogrammer i hverdagen

Sort firkant til markering af overstået opgave

Hvis dit barn har stort set samme rutine hver dag, kan det være en fordel, at du sætter en række piktogrammer op, som sidder fast på tavlen i samme rækkefølge. Ofte tager man bare et piktogram og fjerner det, når opgaven er "overstået". Men det er ikke smart, hvis opsætningen er mere permanent. I det tilfælde kan du klippe i et farvet magnetark, som kan sættes ovenpå de færdiglavede piktogrammer.

Hvis du har en opsætning med magnetlommer, skal det være en meget kraftig metaltavle, du bruger, for at det kan lykkes med denne løsning. Og vi vil i stedet anbefale, at du klipper nogle brikker af sort karton, som du kan putte ned i lommen over foto, så det ikke er synligt.

Brug for flere gode råd?

Tag endelig fat i os, hvis du har brug for, at vi uddyber noget, eller hvis du har brug for hjælp til at løse opsætningen af piktogrammer magnetisk et sted, hvor det ikke lige er en "standardløsning". Vi sidder klar alle dage i kundeservice og vil meget gerne hjælpe dig.