Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. FIMO ler
  3. FIMO Soft - turkis (57 g.)

FIMO Soft - turkis (57 g.)

Produktnummer: MAGZ-8006-fimo

Husk, at vi garanterer
Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Pris pr. stk.: 20,00 25,00 DKK

14,40 18,00 DKK

Total: 14,40 18,00 DKK

På lager

Beskrivelse

FIMO ler i turkis farve til DIY projekter. Denne model er en lille pakke med 57 gram i, men det er rigeligt til at lave flere små projekter - især hvis du kombinerer med andre farver, der passer godt sammen med den turkis Fimo.

Den turkise farve er bl.a. populær sammen med det hvide Fimo, da man kan lave det flotteste marmor-mønster ved at dreje de to farver sammen.

Indhold: 57 g.
Farve: Turkis (peppermint)
Model: FIMO soft

Den turkis hedder også "peppermint 39". Vi har bl.a. brugt den til at lave små ugler og blomster til køleskabet med magneter bagpå.

Fimo findes i flere forskellige varianter. Soft er den mest anvendte, da den er nem at forme i hænderne for de fleste. Og når du har givet dine figurer en tur i ovnen, har du nogle faste figurer, der kan bruges til alt fra smykker til pynt på køleskabet.

Skal du lave køleskabsmagneter med leret? Så husk at lave aftryk af magneten ned i figurerne på bagsiden og bag uden magneten i ovnen - neodymmagneter kan ikke tåle den høje varme, men det kan ferritmagneter godt. Det er dog altid en god idé at bage uden magneterne og så lime dem fast på/i figuren til sidst.

Ovntid for FIMO ler afhænger af størrelsen på din figur, men fælles for alle projekter er, at FIMO soft kun skal bruge 110 graders varme. Du skal derfor ikke bruge en specialovn men kan bare bruge den alm. bageovn derhjemme. Husk bagepapir på bagepladen, inden du lægger dine Fimo-figurer i ovnen.

Producent: Staedtler
Art.nr.: 8020-39

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare